SIF hakee yllätyspisteitä Cocksia vastaan

SIF taistelee vielä tiukasti paikasta ylemmässä jatkosarjassa, Cocks on runkosarjan voiton jo varmistanut – siinä lähtökohdat joukkueitten keskiviikkoiseen kohtaamiseen Siuntiossa.

Cocks on kauden 15 SM-liigaottelussa kerännyt täydet 30 pistettä ja maalisaldo on parisensataa maalia plussalla. Tilastojen mukaan Cocks on siis voittanut ottelunsa keskimäärin reilulla 13 maalilla. Edelliskierroksella heräämisongelmista kärsinyt riihimäkeläisryhmä nousi kuuden maalin tappioasemasta Dickeniä vastaan lopulta seitsemän maalin voittoon varmistaen näin runkosarjan voiton kolmea kierrosta ennen loppua.

SIF puolestaan palasi voittojen tielle viikonloppuna kaatamalla PIF:n varsinaisesti vakuuttamatta kuitenkaan.

– Pelistä tuli sellainen kuin tuli, SIF-luotsi Kaj Hagman kuittasi Västra Nylandissa.

SIF:n pistetarve on suurempi, mutta kaikki muu kuin vierasvoitto keskiviikkona olisi jättiyllätys, toki niitäkin on joskus tapahtunut. Cocks-valmentaja Gintaras Savukynas joukkoineen pitänee huolen siitä että työtapaturmia ei pääse liigassa tapahtumaan. Osviittaa antaa syksyn kohtaaminen Riihimäellä, minkä Cocks vei 16 maalin erolla.

Oman mielenkiintonsa otteluun tuo joka tapauksessa SIF:n virolaisvahvistus Ardo Puna, joka alkaa viimein päästä pelikuntoon ja pelasi varsinaisesti ensimmäisen kerran kunnolla PIF-ottelussa. Pitkäaikaista polvivammaa seurasi vielä olkapäävamma.

– Polvi tuntuu aika hyvältä, mutta minun pitää saada myös olkapää kuntoon. On hienoa päästä taas pelaamaan, mutta kyllähän sen huomasi että ruosteessa vielä olen, Puna mietti PIF-ottelun jälkeen.

Ottelu Folksam Arenalla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk