BK-46 hakee HIFK:ta vastaan paikkaa neljän joukkoon

BK-46 lähtee keskiviikkoiseen kotiotteluunsa sarjataulukon kakkosena ja vakaan tavoitteensa karjaalaisilla on varmistaa paikka neljän parhaan joukossa runkosarjan päätteeksi.

HIFK:n osa tulee käytännössä olemaan kauden jatkuminen alemmassa jatkosarjassa, mutta millään hälläväliä-asenteella HIFK ei varmasti Karjaalle ole tulossa.

BK-46 otti viikonloppuna varman voiton Dynamo Riihimäestä, mutta paikka ylemmässä jatkosarjassa ei vielä ole lähellekään varma ja tämä tiedetään BK-leirissä. Hyviä uutisia karjaalaisille kuuluu sairastuvalta.

– Kotiottelu HIFK:ta vastaan on tärkeä ja saamme mukaan Alex Lignellin, joka sai puujalan ÅIFK:ta vastaan viime keskiviikkona ja ennen kaikkea Timmy Thorin, joka on tähän saakka ollut koko kauden sivussa selkävamman takia, BK-valmentaja Teddy Nordling kertoi Västra Nylandille.

– On tärkeää saada hänelle peliaikaa jatkoa ajatellen. Jatkon suhteen on tarkoitus napata paikka neljän parhaan joukossa, se on itsestään selvästi tavoitteemme.

Lokakuussa Helsingin urheilutalolla BK oli HIFK:lle tyly vieras ja vei pisteet matkaansa loppunumeroin 19-32.

Ottelu SISU Arenalla vihelletään käyntiin keskiviikkona kello 19.00. Ottelua voi seurata myös suorana lähetyksenä VeikkausTV:ssä.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk