Kaimaseurat Helsingistä ja Kauniaisista tuplaottelussa

HIFK juhlii lauantaina 119-vuotispäiväänsä ja kohtaa niin naisten kuin miesten ottelussa kaimaseuransa GrIFK:n.

HIFK on päässyt hyvään syysvireeseen ja edelliskierroksella Dynamo Riihimäestä haettu voitto oli joukkueelle jo kolmas perättäinen. Voitto nosti HIFK:n myös hyvin lähelle lauantaista vierailijaa Grania, joka puolestaan kärsi kauden ensimmäisen tappionsa niukkamaalisessa ottelussa Dickenille.

– Todella heikko päivä meiltä hyökkäyksessä, päävalmentaja Mikko Koskue tiivisti tappion syyt ottelun jälkeen.

HC Westista täksi kaudeksi Grankulla IFK:n nimen alla palannut joukkue on pysynyt niin samana viime kaudesta että vertailuun voi ottaa kolme edellistä HIFK – HC West -kamppailua: kaudella 2015-16 kaikki ottelut päättyivät yhden maalin kotivoittoihin. HIFK hoiti ainoan kotipelinsä Kalliossa maalein 27-26, ja HC West nappasi omassa kalliossaan niukat kotivoitot 22-21 ja 22-21.

Tämän kauden peleissä GrIFK on heittänyt 139 maalia ja HIFK 138 maalia (ka. 27,7 / ott). Puolustuksessa onkin selvempi ero, kun viiden pelin jälkeen HIFK on päästänyt 137 takaiskua (ka. 27,4) ja GrIFK vasta 104 (20,8 per ottelu).

HIFK:n juhlapäivän otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Yle TV2:ssa sekä Yle Areenassa.

Miesten ottelu Helsingin Urheilutalolla alkaa kello 17.15.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk