Atlas Vantaa ja ÅIFK avaavat lauantain pelit Myyrmäessä

Neljä pistettä tähän mennessä hankkineella Atlas Vantaalla on takana merkillinen tasapeliottelu keskiviikkona Siuntiossa, kun parhaimmillaan yhdeksän maalin johto suli loppua kohden.

Atlas Vantaan tuore päävalmentaja Johan Nyberg ei kuitenkaan murehdi tarjolla olleen voiton menettämistä, vaan ajattelee enemmän erinomaista ensimmäistä puoliaikaa (taukojohto 15-8).

– Sen anti meidän on otettava mukaan. Se oli hyvä kokonaisuus. Lopussa sitten vähän väsyttiin. Nyberg sanoi.

Väsymisellekin oli syynsä. Matkassa oli loukkaantumisten takia vain kymmenen kenttäpelaajaa, ja runkopelaajat joutuivat kantamaan urakoimaan melkoisesti.

ÅIFK on hankkinut viidestä ottelusta vain kaksi pistettä (voitto Dynamosta), mutta on pitänyt ahtaalla niin SIF:ää, Grania, HIFK:ta ja BK-46:tta.

Atlas Vantaata pari vuotta sitten edustanut Jure Fistonic on noussut yhdeksi turkulaisten avainpelaajista. Neljässä ottelussa on syntynyt 16 maalia. Muutenkin ÅIFK on vahvistunut. Toinen uusi kroaatti Antonio Jelusic on viimeistellyt 19 maalia ja Westistä tullut Oscar Berglund 23. Kaikki kaikessa on kuitenkin yhä Andreas Nyström, joka lähestyy 1100 liigamaalin rajaa. Nyt niitä on koossa 1090 ja tältä kaudelta 29.

Uuteen tasalukuun pyrkivät myös kotijoukkueen Nikko Kinos (nyt koossa 692) ja ÅIFK:n Berglund (95). Atlaksen Jani Kivinen puolestaan rikkoi keskiviikkona Siuntiossa 400 maalin rajan.

Nybergillä on hyvä käsitys tämänhetkisestä ÅIFK:sta.

– Joukkueella on hyvä peruspaketti. Kyseessä on todellinen neljän pisteen ottelu, Nyberg sanoi ja painotti ottelun tärkeyttä.

Ottelu Myyrmäen Urheilutalolla alkaa lauantaina kello 15.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk