Dynamo Riihimäki saa haasteen Dickeniltä

Viime viikonloppuna kauden pistetilinsä PIF:n kustannuksella avannut Dynamo Riihimäki saa perjantaina vieraakseen kärkipään taistossa mukana olevan Dickenin.

Voitto Paraisilta oli helpotus Dynamolle ja myös peliesitys antoi uskoa jatkoon. Valmennusvastuussa ottelussa ollut Jani Pietiläinen oli joukkueensa otteisiin pääosin erittäin tyytyväinen.

– Ensimmäinen erä oli h…tin hyvä. Homma toimi puolustuksessa ja tehtiin sovittuja asioita. Toisella jaksolla pelaaminen loppui 45 minuutin jälkeen, tosin vastustaja ja tuomarit eivät olleet myöskään enää parhaimmillaan, Pietiläinen kertasi Dynamon Facebook-sivuilla.

Myös Dickenillä on viikonlopulta alla voitto. ÅIFK puristi joukkueen kuitenkin Pirkkolassa tiukoille. Muutenkin Dicken on erikoistunut niukkoihin voittoihin, sillä neljään viime otteluun mahtuu Cocks-tappion lisäksi kolme 2-3 maalin voittoa.

Dicken on kuitenkin voittanut kauden kahdeksasta ottelustaan kuusi ja lähtee vieraskentästä huolimatta otteluun ennakkosuosikkina. Avausvoiton merkitys Dynamon itseluottamukselle voi kotiyleisön edessä antaa kuitenkin mahdollisuuden yllätykseen.

Ottelu Riihimäen urheilutalolla alkaa perjantaina kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk