Dicken ja BK-46 avaavat jatkosarjan jännitysnäytelmällä

Ylempään jatkosarjaan sijoilta kolme ja kaksi lähtevät Dicken ja BK-46 kohtaavat keskiviikkona Pirkkolassa jatkosarjan avausottelussa.

Dicken selvitti runkosarjan kolme viimeistä ottelu voitokkaasti ja varmisti tällä pääsynsä neljän parhaan joukkoon. Vastus kovenee kuitenkin nyt, kun toiselle kenttäpuoliskolle asettuu runkosarjan kakkonen.

BK-46 puolestaan päätti runkosarjan kahteen tiukkaan taistoon. Tuloksena sekä niukasti ylemmän jatkosarjan ulkopuolelle jäänyttä GrIFK:ta että Atlas Vantaata vastaan oli lopulta tasapeli.

– Hiukan lisää kylmäpäisyyttä toivoisi molempiin suuntiin. Kaiken kaikkiaan pystymme parempaan kuin nyt, BK:n päävalmentaja Teddy Nordling totesi Västra Nylandille runkosarjan päätösottelun jälkeen.

Kauden aiemmat kohtaamiset saattaisivat ounastella jopa karjaalaisten tasapeliputken jatkumista, sillä Dickenin ja BK-46:n kumpikin kohtaaminen runkosarjassa päättyi myös pistejakoon – syyskuussa Karjaan Sisu Arenalla 25-25 ja joulukuussa Pirkkolassa 27-27.

Taistelu ylemmän jatkosarjan kakkossijasta ja suorasta välieräpaikasta tulee ennakkoon olemaan todella tiukka ja keskiviikon ottelussa ratkotaan asetelmia paljon jo tätäkin ajatellen.

Ottelu Pirkkolassa alkaa keskiviikkona kello 19.15 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä HBL.fi –palvelun kautta.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk