Atlas Vantaa haastaa Cocksin ylemmän jatkosarjan alkajaisiksi

SM-liigan ylempi jatkosarja alkaa Atlas Vantaan osalta keskiviikkona kovalla haasteella, kun keskiviikkona Myyrmäen Urheilutaloon tulee vierailulle runkosarjan puhtaalla pelillä vienyt Cocks.

Mestaruutta puolustavat riihimäkeläiset olivat runkosarjassa niin ylivoimaisia, että muut kolme joukkuetta lähtevät jatkosarjaan miinusmaalierolla.

Atlas Vantaa ei suinkaan lähde otteluun polvet tutisten, vaan itseensä luottaen. Uskoa antaa myös runkosarjan yhdeksän ottelun kotitilasto: seitsemän voittoa, yksi tasapeli ja vain yksi tappio – tosin juuri Cocksille.

– Tykkään pelata Cocksia vastaan, ja on kiva nähdä, miten pärjätään kansainvälisen tason kavereita vastaan, Atlaksen kapteeni, maalivahti Tuomas Laitinen sanoi seuran verkkosivuilla.

– Onhan Cocks tosin niin kova joukkue, että jos se pelaa omalla tasollaan, ei mikään suomalaisjoukkue voita sitä, Laitinen lisäsi.

Nyt onkin mielenkiintoista nähdä, millaisen vireen Cocks saa päälle. Sunnuntaina se hävisi Hämeenlinnassa pelatun EHF-cupin kotiottelun saksalaiselle Melsungenille viimeisen minuutin ratkaisuilla 26-27 johdettuaan hetkeä aikaisemmin maalilla.

– Olen iloinen siitä, millaista luonnetta joukkueemme näytti ja toivon pystyvämme pitämään siitä kiinni, Cocks-luotsi Gintaras Savukynas sanoi kuitenkin seuran verkkosivuilla.

Atlas Vantaan päävalmentaja Johan Nyberg pitääkin hyvänä Cocksin kohtaamista heti jatkosarjan aluksi.

– Pelaajien on uskallettava pelata rohkeasti omaa peliä. Tämä ottelu antaa hyvän mahdollisuuden tottua kovaan tempoon ja kovuuteen, jota vaaditaan myös tulevissa otteluissa, Nyberg sanoi.

Ottelu Myyrmäessä alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk