Dicken – BK-46 kohtaavat kärkiottelussa

Lauantaina Pirkkolassa vietetään jälleen Superlauantaita, tai oikeastaan superpikkujoulua, kun Dickenin naiset ensin kohtaavat Atlaksen klo 14.15 ja miehet odotetussa kärkiottelussa BK-46:n klo 16.15. Pirkkolassa on lauantaina tarjolla glögiä ja muita jouluteemaisia herkkuja.

Dickenin ja BK:n kauden ensimmäisestä kohtaamisesta ei draamaa puuttunut. Sisu-Areenalla BK hallitsi ottelua lähestulkoon alusta loppuun, ja näytti jo pitkään vievän pisteet. Patrik Roslander maalilla oli kuitenkin eri mieltä, ja Anton Rémy tasoitti ottelun pari sekuntia ennen päätössummeria. Näin ollen pisteet jaettiin. Odotettavissa on siis erittäin tiukka ottelu, joka voi kääntyä kumman tahansa eduksi. Pisteet ovat jo tässä vaiheessa kautta erittäin tärkeitä, kun aletaan ynnätä ylemmän jatkosarjan sijoja ja pisteitä keskinäisten otteluiden myötä. BK on tällä hetkellä sarjassa kakkosena, pisteen lauttasaarelaisia edellä.

BK on pelannut edelliset ottelunsa erittäin vakuuttavasti, ja olivatkin lähellä horjuttaa Cocksia Suomen cupin puolivälierässä Riihimäellä. Muutenkin ovat otteet olleet vakuuttavia. Liigassa pistemenetyksiä on tullut vain kolme. Joukkueen kaksi tärkeintä pelaajaa, Oscar Kihlstedt ja Andreas Rönnberg ovat olleet juuri niin arvokkaita kuin ennen kautta arveltiin. Myös Ex-Dicken pelaaja Ben Weber, joka nyt palaa vanhoille kulmilleen Pirkkolaan, on ollut vakuuttava.

Dickenin edelliset pelit ovat puolestaan olleet hankalia. Voitot ÅIFK:ta ja Dynamoa vastaan irtosivat hyvän toisen jakson ansiosta, ja HIFK:ta vastaan yksikin piste tuntui hyvältä, kun lauttasaarelaiset tulivat lopussa tasoihin. Selkeä tappio Cocksille viime keskiviikkona oli jo parempaa peliä noin 35 minuuttia, jonka jälkeen puhti loppui kovia ammattilaisia vastaan.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk