Dicken – ÅIFK Pirkkolan Superlauantaissa

Dicken kohtaa ÅIFK:n lauantaina Pirkkolassa todellisessa käsipalloiltapäivässä.

Viime kauden kriisijoukkue ÅIFK on saanut rivinsä jälleen kasaan katastrofaalisen kauden jälkeen. Mukaan on saatu pari mielenkiintoista uutta pelaajaa, kun muun muassa Jure Fistonic, Antonio Jelusic sekä Oscar Berglund liittyivät Kanarianlintujen riveihin kauden alussa. Myös ikinuori Andy Nyström on aloittanut kautensa totutun tehokkaasti, ja onkin sisäisen maalipörssin kärjessä 44 maalillaan joka oikeuttaa koko liigan maalipörssin 4. sijalle.

Joukkueena ÅIFK on kahdeksasta pelistä kerännyt kaksi voittoa, jumbojoukkueiden Dynamon ja PIF:n kustannuksella. Joukkueen edellinen peli tiistaina päättyi todelliseen selkäsaunaan, kun Cocks rökitti kanarianlinnut peräti 41-19 lukemin Samppalinnassa.

Dicken taas on aloittanut kautensa hyvin, ja seitsemästä ottelusta koossa on viisi voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio. 11 pistettä oikeuttaa jaetulla kakkossijalle BK-46:n kanssa, ja pisteet lauantain pelistä on siis elintärkeitä kärkisijojen pitämisen kannalta. Dicken lähteekin otteluun ennakkosuosikkina, mutta mitään ei saa pitää itsestäänselvyytenä, joten hyvä keskittyminen on kaiken a ja o. Dickenin kauden tehokkain on ollut Max Granlund 37 maalillaan, tukea maalinteossa ovat antaneet tasaisella rintamalla Filip Söderlund, Benny Broman, Anton Rémy sekä Joacim Broman, joka loisti tiistain cup-pelissä Atlas Vantaata vastaan.

Maalivahtiosastolla Dickenin Mikael Mäkelä ja Patrik Roslander ovat olleet luotettavia, ja kun ÅIFK:n viime kauden selkeä ykkösmaalivahti Axel Lindberg liittyi Dickenin organisaatioon, Island Boysin kaverijoukkueeseen on Markus Aspelinilla ja Aku Kuusistolla iso työ nousta isäntien kassareiden tasolle.

Ottelu alkaa Pirkkolassa lauantaina kello 16.15. Pirkkolassa pelataan myös naisten SM-sarjaa, kun Dicken kohtaa GrIFK:n kuumassa paikallispelissä ennen miesten ottelua kello 14.15 joten Pirkkolaan kannattaa tulla ajoissa.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk