BK-46 saa PIF:n vieraakseen

Erinomaisen alkukauden pelannut ja kuuden ottelun voittoputkessa oleva BK-46 isännöis lauantaina Pargas IF:aa Sisu Arenalla.

Karjaalaisten otteet ovat syksyn edetessä olleet vakuuttavia ja joukkueen sisältäkin huokuu luottamus omaan tekemiseen.

– Peruspelimme on tällä hetkellä varmaa ja jaksamme juosta kunnes vastustaja väsyy, BK-46:n kokenut Andreas Rönnberg mietti tyytyväisenä Västra Nylandissa edellisen Atlas Vantaa –voiton jälkeen.

– Tuntuu hyvältä olla takaisin BK:ssa, eikä menestyksemme ole yllättänyt minua lainkaan. Kun Oscar Kihlstedt ja Ben Weber liittyivät ryhmään, tiesin että jotain erityistä on tekeillä.

PIF:n trendi näyttää sen sijaan täysin päinvastaiselta. Nousijajoukkueen pistetili on edelleen avaamatta ja taannoisen jumbofinaalissa Dynamo Riihimäellä kärsityn tappion jälkeen päävalmentaja Joni Lindberg summasi tilannetta koruttomin sanankääntein.

– Olemme liian huonoja, emme osu paikoista eikä itseluottamusta ole lainkaan. Kun olemme pääsemässä mukaan otteluun, teemme tyhmiä virheitä. Sen päälle otamme ulosajoja, joita ei kerta kaikkiaan saa ottaa. Työnnämme suorin käsin vastustajia sen sijaan että tarraisimme heihin kiinni, Lindberg sanaili Paraisten Kuulumisille.

Kauden avauskierroksella Paraisilla BK haki voiton kymmenen maalin marginaalilla.

Ottelu Sisu Arenalla vihelletään käyntiin lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk