Atlas Vantaa ja GrIFK ottavat mittaa toisistaan

Samoista sijoituksista tällä hetkellä kamppailevat Atlas Vantaa ja GrIFK iskevät yhteen Myyrmäen urheilutalossa lauantaina.

Mikko Koskuen suojatit pitävät pinnan erolla neljättä sijaa runkosarjan toisen puoliskon alkaessa, joten nyt vantaalaisilla on iskun paikka tilanteen korjaamiseksi. Liigan avaus Granin luolassa päättyi kihelmöivien vaiheittan jälkeen tasalukemiin 20-20, mikä merkitsi Atlas Vantaalle kaikkien aikojen ensimmäistä pistettä luolasta.

– Siihen tulokseen ei kannata tuijottaa. Kauden edetessä molempien joukkueitten peli on muuttunut. Grani on nyt suosikki, mutta emme missään nimessä myy itseämme halvalla, Atlas Vantaan päävalmentaja Johan Nyberg sanoo seuran verkkosivuilla.

Mainittakoon, että samat tasanumerot 20-20 komeilivat taululla Myyrmäessä syyskuussa 2014, kun vieraat vielä esiintyivät Westin nimellä.

– Vaarallinen oikea sivusta (Miro Koljonen ja kumppanit), voimapesä Richard Sundberg ja hyvä maalivahtipeli (Atte Pakarinen), Nyberg luetteli vastustajan vahvuuksia.

Samaan hengenvetoon Nyberg sanoi olevansa tyytyväinen suojattiensa viimeaikaisiin otteisiin. Hänen ajamansa pelin peruskuviot alkavat vähitellen iskostua pelaajien mieliin, joskin hiomista riittää vielä.

Joka tapauksessa sillä mielellä lähdetään liikkeelle, että nyt olisi pisteitä tarjolla, Nyberg sanoi.

Ottelu Myyrmäen urheilutalossa alkaa lauantaina kello 15.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk