BK-46 isännöi Dynamo Riihimäkeä lauantaina

Kauden pirteästi aloittanut BK-46 saa lauantaina vieraakseen vielä kauden avauspisteitään hakevan Dynamo Riihimäen.

BK-46 jakaa sarjataulukon kolmatta sijaa GrIFK:n kanssa napsittuaan kauden viidestä ensimmäisestä ottelusta seitsemän pistettä. Viikolla BK eteni cupissa jatkoon helposti ja hyviä uutisia tuli myös pitkän tauon jälkeen tositoimiin palanneen maalivahti Mikael Heinosen muodossa.

– Viimeksi pelasin tosipelin Sjundeå IF:aa vastaan 1,5 vuotta sitten. Sen jälkeen polvea on kuntoutettu ja onhan tämä aika ollut pitkä, Heinonen totesi Västra Nylandille.

Hiukan sivummaltakin Heinonen on pannut selkeästi merkille karjaalaisten kovan asenteen.

– Tämän vuoden joukkueessa on ammattimainen asenne ja harjoituksissa on kyse kahden tunnin täydestä panostuksesta illasta toiseen. Kausi on nuori, mutta olemme oikealla tiellä.

Dynamon cup-viikko oli synkempi, kun Dicken pudotti riihimäkeläiset jatkosta selvin lukemin. Ville Viljasta joukkueen peräsimessä tuurannut Jani Pietiläinen oli vähäsanainen pelin jälkeen.

– Yhteinen tekeminen oli alusta asti poissa, ei saatu joukkueena mitään aikaan. Maalivahtipeliin parantamisen varaa, totesi Pietiläinen Dynamon Facebookissa.

Ottelu Sisu Arenalla alkaa lauantaina kello 18.30.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk