Atlas Vantaa matkaa keskiviikkona juhlaottelussaan SIF:n vieraaksi

Atlas Vantaa pelaa keskiviikkona tasan 700. pääsarjaottelunsa, kun ohjelmassa on vierailu SIF:n kotikentällä Folksam Arenalla.

Joukkueet ovat pelanneet tämän kauden liigassa neljä ottelua kumpikin. SIF on kasannut kaksi voittoa ja kaksi tappiota maalierolla 100-96. Sijoitus sarjassa kuudes, kun Atlas on sijaa alempana. Atlas on kasannut voiton, tasapelin ja kaksi tappiota maalierolla 88-101. Kumpikin joukkue on kahdessa viime ottelussa kärsinyt tappion.

SIF on napannut pisteensä voitolla ÅIFK:sta sekä Dynamo Riihimäestä. Lisäksi joukkue kukisti HIFK:n Suomen Cupissa lukemin 30-28. Atlas on ottanut voiton PIF:stä sekä pelannut tasapelin GrIFK:n kanssa. PIF kukistui Suomen Cupissa viime viikonloppuna.

Atlas kärsi viikonloppuna useammasta poissaolosta ja mielenkiintoista on nähdä millainen joukkue Siuntioon saadaan parsittua kasaan. PIF ottelussa joukkue pääsi hyvin iskemään vastaiskuilla, mutta varmaa on, että SIF:n kanssa niitä tulee esiintymään harvemmin. Vuorossa on myös Atlaksen päävalmentaja Johan Nybergin paluu Siuntioon. SIF:ssä valmentaessaan mies nappasi mm. kaudella 1998-1999 vuoden valmentajan tittelin. Nyt Atlaksen miehistö hakee Nybergin Atlas-uralle toista voittoa putkeen.

– Uskon vahvasti joukkueeseen ja sijoitus kuuden parhaan joukossa sopii varmasti tavoitteeksi. Olen saanut myös erittäin hyvän vastaanoton uudessa seurassani, Nyberg kertoi Västra Nylandille aiemmin.

Lisäjännittämistä ainakin kotiyleisöllä on Theo Westerlundin suhteen. SM-liigauran 200. maali on vain yhden osuman päässä ja rajapyykin puhkaiseminen kotikentällä keskiviikkona siis hyvin lähellä.

Ottelu Folksam Arenalla alkaa keskiviikkona kello 19.00. Veikkaus-kortilla ottelua pääsee seuraamaan 30 ensimmäistä kaksi yhden hinnalla. Mikäli et paikan päälle Siuntioon pääse, ottelua voi seurata suorana lähetyksenä VeikkausTV:stä.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk