Dicken tasoitti otteluvoitot HC Westia vastaan

Dicken kuittasi välierien avausottelun kotitappionsa HC Westille ja haki perjantaina voiton Kauniaisista. Ottelun ratkaisu nähtiin vasta viimeisen 15-minuuttisen aikana.

Kotijoukkue HC West avasi ottelun vahvasti, mutta Dicken pääsi nopeasti rytmiin mukaan ja nousi neljän maalin takaa tasoihin. West nykäisi kuitenkin heti uudestaan ja johti parhaimmillaan jo viidellä maalilla, kunnes Dicken kuroi eroa kiinni ja tauolla kotijohto oli niukasti kaksi maalia.

Tauon jälkeen Dicken nousi pian rinnalle ja tasatahtia edettiin aina toisen jakson puoliväliin saakka. Sen jälkeen Dicken alkoi repiä vähitellen eroa. Dicken johti loppuminuuteilla jo viidellä maalilla ja Westin kiri ei riittänyt kuin numeroiden kaunistelemiseen ja näin välieräsarjassa voitot ovat 1-1.

HC Westin päävalmentaja Mikko Koskue jäi ihmettelemään alun hyvän otteen katoamista.

– Ottelun ensimmäiset 15 minuuttia oli täysin meidän hallussa, sitten päästettiin Dicken turhaan mukaan peliin. Heikko toinen puoliaika meiltä, Koskue paukutti.

Dicken-luotsi Björn Monnberg näki ottelun ymmärrettävästi miltei peilikuvana.

– Oli taas yhtä tiukka matsi kun edellinen. Me ei oikein tultu hyvin sisälle otteluun, mutta pelaajat osoittivat uskomatonta luonnetta tänään ja taistelutahtoa. Se oli avain voittoon tänään, Monnberg suitsutti.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin vienyt Dickenin Anton Rémy oli pitkälti samoilla linjoilla.

– West tuli hyvin ekalla puoliajalla ja me hävittiin liikaa yksi vastaan yksi -tilanteita. Toisella puoliajalla saatiin sitten peli käyntiin sekä hyökkäyksessä ja puolustuksessa. Tiukkaa vääntöä! Tärkeä voitto!

2. välierä:
HC West – Dicken 27-30 (16-14)

Otteluvoitot 1-1. Finaaliin kolmella voitolla.

Maalintekijät:
HC West: Toomla Sten 5, Koljonen Miro 5, Sundberg Richard 4, Forss Fredrik 3, Ahlström Måns 3, Kihlstedt Sam 2, Genberg Anders 2, Sjöblom Peik 1, Laine Topias 1, Hammarberg Wilhelm 1
Dicken: Broman Benny 9, Rémy Anton 6, Noodla Valdar 4, Hertola Joona 3, Granlund Max 3, Modig Christoffer 2, Hollfast Thomas 2, Söderlund Filip 1

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Rémy Anton Dicken
** Broman Benny Dicken
* Koljonen Miro HC West

Ulosajot sekä pelistä sulkemiset:
HC West: Forss Fredrik 1 x 2 min, Lång Alexander 1 x 2 min
Dicken: Hertola Joona 1 x 2 min, Knuts Max 2 x 2 min, Noodla Valdar 1 x 2 min

Erotuomarit: Korja Miro – Metsämäki Christopher

Yleisöä: 448

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk