Cocks karkasi Atlas Vantaalta toisen puoliajan alussa

Cocks otti toisen kiinnityksen SM-liigan finaalipaikkaan kaatamalla perjantaina Atlas Vantaan vieraissa vahvan toisen jakson alun ansiosta.

Tasaisen alun jälkeen Cocks oli jo hiukan karkaamassa. Atlas Vantaa imi kolmen maalin eron kuitenkin nopeasti kiinni ja avausjakso eteni sen jälkeen hyvin tasaisissa merkeissä taukoon saakka. Ensimmäisen 30-minuuttisen jälkeen lukemat Myyrmäessä olivatkin tasan.

Tauon jälkeen ensimmäisen viisiminuuttisen vei Cocks kuitenkin puhtaasti 4-0 ja otti tukevan otteen kamppailusta. Kaikkineen toisen puoliajan ensimmäinen 15-minuuttinen kirjattiin vieraille peräti 10-1 ja ottelussa oli ratkaisun makua. Atlas Vantaa pääsi vielä hiukan kaventamaan, mutta ei enää tosissaan uhkaamaan Cocksin voittoa.

Atlas Vantaan päävalmentaja Mikael Källman oli tyytyväinen tasonnostoon ensimmäisestä ottelusta.

– Kokonaisuutena pelasimme paljon paremmin kuin Riihimäellä ja silti hävittiin viidellä maalilla. Se on realiteetti ja tasoero. Meillä oli loukkaantumisia ja vähän pelaajia ja loppua kohden se väsytti.

– Harmittaa vietävästi, vihaan häviämistä. Pelattiin hyvin, mutta vastustaja oli vaan parempi, Källman myönsi.

Cocks-luotsi Jaakko Horelli kertoi pukukopissa tapahtuneen ensimmäisen puoliajan jälkeen.

– Tauolla päätettiin, että ruvetaan tekemään töitä ja pannaan työhaalarit päälle. Saatiin aikaan liikettä ja Morozov otti pari hyvää koppia.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin nappasi Cocksin Nico Rönnberg.

– Atlas oli tosi hyvä ensimmäisellä puoliajalla ja sai meidän puolustuksen liikkeeseen. Toisella puoliajalla paransimme puolustuspeliä. Atlas tuli heittotilanteisiin ehkä liian lähelle ja loput otti Morozov, kiitteli myös Rönnberg Cocks-maalivahtia.

2. välierä:
Atlas Vantaa – Cocks 27-32 (16-16)

Cocks johtaa otteluvoitoin 2-0. Finaaliin kolmella voitolla.

Maalintekijät:
Atlas Vantaa: Filic Milan 6, Säkkinen Sebastian 4, Näntö Erkka 4, Kinos Nikko 4, Kivinen Jani 3, Mimic Mirza 2, Laaksonen Artturi 2, Kettunen Jasse 1, Janicijevic Aleksandar 1
Cocks: Tamminen Teemu 9, Rönnberg Nico 9, Sjöman Robin 4, Kovalenko Viktor 4, Novoselov Andrei 2, Syrjälä Roni 1, Safronii Gheorghe 1, Nenita Vitalie 1, Jansson Kristian 1

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Rönnberg Nico Cocks
** Morozov Kirill Cocks
* Kinos Nikko Atlas Vantaa

Ulosajot sekä pelistä sulkemiset:
Atlas Vantaa: Filic Milan 1 x 2 min, Kinos Nikko 1 x 2 min, Laaksonen Artturi 1 x 2 min, Näntö Erkka 2 x 2 min
Cocks: Novoselov Andrei 1 x 2 min, Safronii Gheorghe 1 x 2 min, Sjöman Robin 2 x 2 min

Erotuomarit: Leandersson Jan-Erik – Lindroos Mikael

Yleisöä: 212

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk