HIFK kaatoi BK-46:n tiukassa taistossa

HIFK ja BK-46 latoivat tiistain kohtaamisessa maaleja todella tasaiseen tahtiin, muta ottelu ratkesi lopulta isäntäjoukkue HIFK:n vahvoihin loppuminuutteihin.

Ottelun avausjakso oli ensimmäisestä minuutista saakka äärimmäisen tasainen. BK-46 oli niukasti niskan päällä pitkään, mutta missään vaiheessa ero ei kasvanut yli kahden maalin. HIFK siirtyi ensi kertaa johtoon juuri tauon alla ja johti myös tauolle mentäessä yhdellä maalilla.

Sama sävel jatkui tauon jälkeen, joskin nyt HIFK:lla oli omat hallintakautensa, mutta kahta maalia suuremmaksi ero ei edelleenkään missään vaiheessa revennyt. Kuusi minuuttia ennen loppua oltiin vielä tasalukemissa 29-29, mutta sitten HIFK:n loppuveto alkoi purra. Ero kasvoi ensi kertaa yli kahden maalin ja HIFK vei pisteet.

HIFK:n  päävalmentaja Toni Kalliolle maistui ennen kaikkea täysi pistepotti.

– Hyvät kaksi pistettä, mutta paljon jäi parannettavaa. Viivapeli oli hyvää, mutta puolustuspeli yhdessä maalivahtipelin kanssa ei onnistunut, Kallio analysoi.

Illan vakuuttavin pelaaja Christoffer Eneberg ei oman pään pelaamista myöskään kehunut.

– Puolustukseen ei missään nimessä voi olla tyytyväinen, mutta onneksi saatiin kaksi pistettä taisteltua. Parannettavaa jäi.

BK-46:n luotsi Teddy Nordling oli hiukan samoilla linjoilla kokonaisuuden suhteen.

– Hyvää oli että pelasimme liikkuvaa ja vaihtelevaa käsipalloa, minkävoi ottaa positiivisena asiana. Puolustuspelissä emme saaneet viivapuolustusta toimimaan joka aiheutti ongelmia puolustuksen ryhmityksessä, Nordling mietti.

HIFK – BK-46 34-31 (17-16)

Yleisöä: 134

Erotuomarit: Miro Korja – Jonas Laitinen

Maalintekijät:
HIFK: Christoffer Eneberg 7, Rasmus Hallbäck 6, Niclas Ahlgren 5, Sergey Shevchenko 3, Antti Koskela 2, Alexander von Numers 2, Roman Protcenko 1, Johannes Bargum 1
BK-46: Timmy Thor 11, Oscar Udd 5, Victor Westerlund 5, Jasper Hellberg 4, Robin Mattsson 3, Kenneth Dahlberg 1, Robin Karlsson 1, Alex Lignell 1

Ulosajot:
HIFK: Nikola Zujic 1, Johannes Bargum 1
BK-46: Timmy Thor 1, Robin Mattsson 1, Alex Lignell 2

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Christoffer Eneberg, HIFK
** Timmy Thor, BK-46
* Rasmus Hallbäck, HIFK

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk