HC West niukasti HIFK:ta vahvempi

HC Westin uskomaton kotiputki HIFK:ta vastaan sai jatkoa 24. peräkkäisen voiton myötä – tosin hyvin niukasti.

HIFK aloitti ottelun terävämmin, mutta HC West pääsi pian peliin mukaan ja avausjakso eteni erittäin tasaisissa merkeissä. Tauolla HIFK:n johtolukemat kirjattiin niukalla maalin erolla.

Tauon jälkeen West tuli vahvasti ja venytti nopeasti itselleen viiden maalin johdon. HIFK kuroi ero kuitenkin umpeen maali maalilta ja nousi kuusi minuuttia ennen loppua jo maalin tuntumaan. Lähemmäs vieraat eivät kuitenkaan päässeet ja pisteet jäivät Westille niukasti maalin erolla.

HC Westin valmentaja Mikko Koskue löysi pelistä hyvää ennen kaikkea puolustuksellisesti.

– Puolustuspeliin pitää olla tyytyväinen. 21 päästettyä on todella hyvä. Albert Georgs pelasi maalissa hienon pelin. Hyökkäyspeli sen sijaan oli hyvä ainoastaan 15 ensimmäistä minuuttia toisella puoliajalla.

HIFK-valmentaja Toni Kallio jäi manaamaan pitkää kuivaa jaksoa keskellä ottelua.

– Jos pelataan 13 minuuttia maalitta toisen jakson alussa on pelin voittaminen vaikeata. Positiivista kuitenkin, että päästiin vielä otteluun kiinni ja taisteltiin loppuun asti.

Illan LähiTapiola pelaaja Albert Georgs nautti pelaamisesta.

– Tasainen ottelu niin kuin osattiin odottaa. Meillä oli vähän vaikeuksia saada hyökkäyspeli kulkemaan. Puolustus toimi hyvin koko ottelun ajan erityisesti toisen puoliajan 15 ensimmäistä minuuttia pidettiin IFK nollilla. Tänään oli kiva taistella maalissa.

HC West – HIFK 22-21 (9-10)

Maalintekijät:
HC West: Ahlström Måns 3, Hammarberg Wilhelm 2, Nyman Benjamin 3, Sundberg Richard 4, Toomla Sten 7, Sjöblom Peik 3
HIFK: Protsenko Roman 7, Wickström Freddy 3, Eneberg Christoffer 2,Von Numers Alexander 3, Zujic Nikola 5, Bargum Johannes 2, Shevchenko Sheva 1, Ahlgren Niclas 1

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Albert Georgs, HC West
** Roman Protsenko, HIFK
* Sten Toomla, HC West

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk