HC West karkasi omille teilleen ÅIFK:ta vastaan

HC West kuittasi viikonloppuna kärsimänsä kuluvan vuoden avaustappion murjomalla keskiviikkona kotonaan ÅIFK:n todella selkein lukemin.

Vierailija ÅIFK pysyi isäntien tuntumassa jollain lailla numeroihin 8-4 saakka, mutta ensimmäisen puoliajan loppu meni selvin numeroin Westin nimiin ja eroa tauolla oli jo 12 maalia.

Kun yhdeksän ensimmäistä maalia toisen puoliajan alkuun merkittiin kaikki Westin nimiin, oli ottelu paketoitu jo hyvissä ajoin ennen päättymistään. Loppujen lopuksi West venytti eron lähes 30 maaliin ja otti pisteet vakuuttavasti.

HC Westin valmentaja Mikko Koskue oli hyvillä mielin ottelun jälkeen – pientä yksityiskohtaa lukuun ottamatta.

– Hyvä peli. Fokus pysyi loppuun asti. Valitettava ja turha loukkaantuminen tuli lopussa.

ÅIFK:n valmentaja Andreas Nyström otti tappion tyynesti, eikä lähtenyt selittelemään suuremmin.

– Hirveästi ei jäänyt kerrottavaa tästä ottelusta. Tämä on tasoero Westin ja meidän välillä. Siihen kun lisää vielä että lähdettiin otteluun vain kahdella 9 metrin pelaajalla, niin näin rumat on lukemat. Pojat taistelivat hyvin mutta näin paljon parempi West oli tänään, Nyström myönsi.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin vei usean onnistujan joukosta Westin Alexander Lång.

– Tänään onnistuttiin kutakuinkin pitämään asenne kohdallaan suurimman osan ottelusta. Tultiin hyvin otteluun ja pelattiin suunnitelman mukaisesti. Omalta osalta oli mukava saada vastuuta hyökkäyksessä ja mikäs siinä on pelata loistavien pelikavereitten vieressä, Lång kiitteli.

HC West – ÅIFK 42-14 (18-6)

Yleisöä: 176

Erotuomarit: Harri Nieminen, Markku Tuomi

Maalintekijät:
HC West: Miro Koljonen 7, Alexander Lång 7, Topias Laine 6, Richard Sundberg 5, Valter Georgs 4, Oskar Berglund 3, Fredrik Forss 3, Benjamin Nyman 3, Sten Toomla 2, Paavo Brummer 2
ÅIFK: Samuel Alexandersson 3, Olli Tamminen 3, Fredrik Lunden 2, Arttu Tamminen 2, Frans Lindholm 2, Valter Lehtinen 1, Daniel Eriksson 1

Ulosajot:
HC West: –
ÅIFK: Fredrik Lunden 2 min.

LähiTapiola-tähdet:
*** Alexander Lång, HC West
** Valter Georgs, HC West
* Stefan Thilman, HC West

 

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk