Dicken selvään voittoon Dynamo Riihimäestä

Dicken piti ennakkosuosikin asemansa ja kaatoi keskiviikkona Dynamo Riihimäen, vaikka 15 maalin ero ei ihan kaikkea ottelusta kerrokaan.

Alkuminuuttien jälkeen Dicken otti pelin ohjat käsiinsä, mutta mitään suurempaa repeämistä numeroissa ei tapahtunut. Vasta viimeisellä kymmenminuuttisella ennen taukoa Dicken pääsi tekemään hiukan lisää eroa ja johti tauolla seitsemällä maalilla.

Dynamo ei kuitenkaan ollut heittänyt pyyhettä kehään ja kuroi eron nopeasti toisen puoliajan alussa neljään maaliin. Vähitellen Dicken alkoi kuitenkin taas lisätä johtoaan ja ottelun loppu muodostui varsin yksipuoliseksi näytökseksi.

Dynamo Riihimäen päävalmentaja Pekka Lappalainen oli jaksojen alkuihin tyytyväinen, mutta myönsi vastustajan sen jälkeen olleen parempi.

– Ensimmäisellä puoliajalla pysyttiin hyvin mukana 15 minuuttia, toisella puoliajalla 10 minuuttia. Kunto on huonompi kuin Dickenillä, joten ei jaksettu loppuun saakka, Lappalainen myönsi.

Dicken-luotsi Björn Monnberg näki saman asian hiukan toiselta kantilta.

– Meillä oli käynnistymisvaikeuksia. Onneksi saatiin loppua kohden parannettua.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin ottelussa napannut, 11 maalia heittänyt Dickenin Thomas Hollfast oli myös samoilla linjoilla.

– Pelattiin aluksi huonosti ja Dynamo pysyi mukana saaden onnistumisia. Peli pysyi aika tiukkana aika pitkään. Kun saatiin oma peli vihdoin käyntiin, niin tulos näkyy taululla, Hollfast kertasi.

Dynamo Riihimäki – Dicken 21-36 (10-17)

Yleisöä: 127

Erotuomarit: Helander – Skogberg

Maalintekijät:
Dynamo Riihimäki: Viljanen Valtteri 4, Borissov Nikita 4, Tuomi Osmo 4, Kuparinen Olli-Pekka 3, Karhunen Sami 2, Leikama Niko 2, Mattila Vili 1, Savinainen Matias 1
Dicken: Hollfast Thomas 11, Rémy Anton 8, Broman Benny 5, Granlund Max 4, Modig Christoffer 3, Kamula Jukka 2, Stierncreutz Casimir 1, Gripenberg Johan 1, Noodla Valdar 1

Ulosajot:
Dynamo Riihimäki: Viljanen Valtteri 1x2min, Kuparinen Olli-Pekka 1x2min
Dicken: Hollfast Thomas 1x2min, Knuts Max 1x2min

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Hollfast Thomas, Dicken
** Rémy Anton, Dicken
** Borissov Nikita, Dynamo Riihimäki

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk