HC West karkasi Dynamo Riihimäeltä tauon jälkeen

HC Westin ja Dynamo Riihimäen kohtaaminen lauantaina pysyi tasaisena avausjakson, mutta heti tauon jälkeen West paineli omille teilleen.

West otti odotetusti ottelussa komennon haltuunsa alusta saakka, mutta Dynamo pysyi tiukasti tuntumassa. Kotijoukkueen johto oli parhaimmillaan jo neljä maalia, mutta Dynamo puristi eron uudestaan vain yhteen maaliin. Tauolla ero Westin hyväksi oli kaksi maalia.

Ottelun kuva muuttui kuitenkin täysin tauon jälkeen, kun West karkasi nopeassa tahdissa omille teilleen ja venytti eron jo kymmeneen maaliin. Suunnilleen samoilla lukemilla ero pysytteli loppuun saakka ja West otti lopulta voiton selkein numeroin.

HC Westin päävalmentaja Mikko Koskue oli tyytyväinen runkosarjan päätökseen voitolla.

– Hyvin saatiin runkosarja päätökseen ilman uusia loukkaantumisia. Nyt alkavatkin sitten tosipelit heti viikon päästä, Koskue mietti.

Dynamo Riihimäen valmentaja Paavo Nelke näki ottelun perin kaksijakoisena.

– Todella hyvä ensimmäinen puoliaika meiltä, mutta valitettavasti toinen oli paljon heikompi, Nelke kiteytti.

Ottelun vakuuttavin pelaaja HC Westin Sten Toomla yhtyi Nelken näkemykseen – toki päinvastaiselta kannalta.

– Heikko ensimmäinen puoliaika, mutta skarpattiin hyvin toiselle. Saatiin hyvin käytettyä kaikkia pelaajia ja jopa valmentajakin käväisi kentällä, Toomla nnaurahti.

HC West – Dynamo Riihimäki 31-18 (13-11)

Yleisöä: 103

Erotuomarit: Jan Helander, Jan Rönnberg

Maalintekijät:
HC West: Toomla Sten 9, Sjöblom Peik 4, Lång Alexander 4, Åkermarck Erik 3, Berglund Oscar 3, Forss Fredrik 3, Genberg Anders 2, Hammarberg Wilhelm 1, Ali Aneed Aws 1, Georgs Valter 1
Dynamo Riihimäki: Karhunen Sami 4, Savinainen Matias 3, Alander Elis 3, Virtanen Perttu 3, Kuparinen Olli-Pekka 2, Nieminen Henri 2, Viljanen Valtteri  1

LähiTapiola-tähdet:
*** Sten Toomla, West
** Erik Åkermark, West
* Sami Karhunen, Dynamo

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk