Cocks ja Dicken hakevat pudotuspelivirettä

Sunnuntain ainoassa SM-liigan ottelussa kohtaa kärkikaksikko Cocks ja Dicken Riihimäen urheilutalolla.

Ottelun tärkein anti on hyvän vireen hakeminen pudotuspeleihin ja toki myös vastustajan henkisen kantin mittaaminen ennen kevään ratkaisupelejä. Sijoituksista ottelussa ei enää taistella, sillä Cocks varmisti runkosarjan voiton viikolla kaatamalla ÅIFK:n ja Dicken puolestaan HIFK-voitolla kakkossijansa.

Cocks latoi ÅIFK:n verkkoon peräti 49 maalia, vaikka ykköstykki Teemu Tamminen oli pelikiellon vuoksi sivussa. Tehoja löytyi todella laajalta rintamalta, sillä peräti seitsemän Cocksin pelaajaa teki vähintään viisi maalia.

Cocksin kokoonpano ja peluuttaminen sunnuntain ottelussa on melkoinen arvoitus, sillä joukkue pelasi lauantaina Baltian liigan puolivälierien avausosaottelun Kehrassa. Kova ottelu vain reilua vuorokautta ennen ja päälle matka Virosta takaisin kotiin johtavat varmasti ainakin jonkinlaiseen kokoonpanon kierrättämiseen.

– Sunnuntain peli Dickeniä vastaan on toki tärkeä sekin, mutta siihen emme aio ajatuksiamme tuhlata kuin vasta lauantain pelin jälkeen, Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki muotoili viikolla seuran verkkosivuilla.

Dickenillä on puolestaan ollut melkoisesti tuskaa poissaolojen kanssa ja viikon HIFK-ottelussa sairaslistalla olivat Anton Rémy, Teemu Hertola, Max Knuts, Joacim Broman, Mikael Usvalahti ja Christoffer Modig.  Dicken nostikin kokoonpanoonsa Nicolas Ljunglinin, Anthon Nyströmin sekä Oskar Monnbergin muiden nuorten pelaajien seuraksi. Näiden lisäksi kauan odotettu paluu nähtiin, kun Filip Söderlund palasi kokoonpanoon koko kauden kestänyt mystinen sairaus vihdoin hellitti.

Cocks on ollut Dickenille melkoinen peikko kuluvalla kaudella. Marraskuisessa kohtaamisessa Riihimäellä loppunumerot kirjattiin Cocksille peräti 39-23 ja helmikuun alussa Pirkkolassakin Cocks otti selkeän voiton maalein 28-21. Myös Suomen Cupin välierässä joulun alla Cocks oli vahvempi, tuolloin lukemin 28-19.

Ottelu Riihimäellä alkaa sunnuntaina kello 15.00.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk