Karjaa

Kohti kautta: BK-46

Perinteikäs BK-46 lähtee kauteen kahden päävalmentajan voimin, kun Peter Kihlstedt on saanut rinnalleen Teddy Nordlingin.

Karjaalla mennyt kesä ei ollut samanlaista kuohuntaa kuin edellinen, mutta paljon on ehtinyt tapahtua. Nordlingin tulon lisäksi BK julkisti jo ennen kesän alkua tukun sopimuksia – toisaalta myös lähtijöitä on riittänyt.

– Joukkueessa on tapahtunut paljon. 10 pelaajaa on lähtenyt pois, ja 5 uutta tullut tilalle. Meillä on 16 pelaajan ryhmä, vahvistaa Kihlstedt.

Kahden päävalmentajan systeemi on toiminut ainakin harjoituskaudella Kihlstedtin mukaan hyvin.

– Toimimme päävalmentajina yhdessä Teddy Nordlingin kanssa ja olemme olleet aika tasaisessa asetelmassa tähän saakka. Jatkossa varmasti hän vetää enemmän puolustusta ja minä hyökkäystä.

BK:n pelaajaryhmä on kokonaisuudessaan suhteellisen nuori, vaikka sekaan mahtuu tasapainottamaan pari kokeneempaakin pelaajaa. Kauden alku on luonnollisesti tärkeä ja pisteet heti alkuun arvokkaita koko kautta ajatellen.

Kautensa BK-46 avaa ÅIFK:n vieraana Samppalinnassa.

– Menemme perjantaina Turkuun hakemaan voittoa niin kuin aina pyrimme. Koko kesä on harjoiteltu ilman paussia, ja siinä mielessä näyttää hyvältä. Toisaalta kovan treenin seurauksena on tällä hetkellä paljon loukkaantumisia, Kihlstedt summa.

– Tavoite on mennä askel kerrallaan runkosarjassa, ja loppupeleissä sitten katsoa tilanne uudestaan.

Runkosarjassa kaudella 2014-15: 8.
Pudotuspelit 2014-15: putosi puolivälierissä Cocksille 0-3

Seuratiedot ja pelaajalista:

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk