SIF saa sunnuntaina haasteen HC Westilta

SM-liigan viikonloppu saadaan päätökseen sunnuntaina, kun sarjataulukossa seitsemäntenä oleva SIF saa vieraakseen sarjakolmonen HC Westin.

Eroa joukkueilla on 14 pisteen verran, mutta SIF on osoittanut nousuvireen merkkejä ja kerännyt puolet kauden pisteistään kolmesta edellisestä ottelusta. Vahvasti on toki pelannut myös West, joka on kuluvan vuoden neljästä ottelustaan napsinut yhtä monta voittoa.

Mielenkiintoinen yksityiskohta on se, että kummallakin on alla – tässä järjestyksessä – ottelut Atlas Vantaata ja Dynamo Riihimäkeä vastaan. Myös tulokset ovat miltei identtiset; kumpikin kaatoi vantaalaiset niukasti ja riihimäkeläiset puolestaan selkein numeroin.

Vuodenvaihteessa ÅIFK-kaksikko Topias Laineella ja Paavo Brummerilla vahvistunut West lähtee kamppailuun joka tapauksessa suosikkina, mutta valmiiksi luovuttaneena SIF ei kentälle missään nimessä lähde.

– Lähdemme pelaamaan kurinalaista ottelua ja samalla tavoittelemme kauden parasta esitystä, SIF-luotsi Kaj Hagman linjasi Västra Nylandissa.

Kauden avauskierroksella vastaavassa ottelussa HC West oli vahvempi maalein 22-26. Marraskuun lopulla Kauniaisissa West vei niin ikään pisteet lukemien oltua 25-20.

Ottelu Siuntiossa alkaa sunnuntaina kello 16.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk