Kuva: FSC Media

SIF metsästää kuudetta sijaa Dynamo Riihimäen vieraana

Dynamo Riihimäki ja SIF päättävät runkosarjan keskiviikkona ottelussa, jossa kummallakin on oma panoksensa.

Dynamon tie pudotuspeleihin on tukossa ja joukkue valmistautuukin jo tasonmittausotteluihin. Edelliskamppailussa HC Westin vieraana oli hyvää ja huonoa. Vahvan avausjakson jälkeen Dynamo putosi pahasti Westin kyydistä.

– Alussa ei ollut jostain syystä kunnon fiilistä, mutta hyvien onnistumisten kautta saatiin parempi ote peliin. Toisen alussa oltiin ihan lampaita. Huonoista viimeistelyistä tuli sitten niitä nopeita ja puolinopeita omaan päähän. Huolimattomasti tehty ratkaisu on tavallaan aina kahden maalin tappio. Oma maali jää saamatta, mutta vastaiskuista tulee omiin, Dynamon päävalmentaja Pekka Lappalainen arvioi seuran verkkosivuilla..

– Silti bussissa voi kuulla riemun kiljahduksia. Olihan se alku toki hyvää tekemistä. Pitäisi vain saada sama taso pidettyä sen 60 minuuttia.

SIF puolestaan hakee vielä nousua kuudennelle sijalle ja tässä taistelussa riihimäkeläisseurat ovat avainasemassa. SIF:n pitää hakea voitto Dynamosta ja BK-46:n samaan aikaan hävitä Cocksille, jotta kuudes sija jäisi käteen.

Pahasti loukkaantumisten vaivaama SIF tarvitsee kuitenkin ryhtiliikkeen viikonloppuna Atlas Vantaalle kärsityn selkeän tappion jälkeen.

– Kaikki tietävät mitkä lähtökohdat olivat, mutta siitä huolimatta ottelu oli meiltä heikko. Annoimme periksi todella helposti, harmitteli SIF-luotsi Kaj Hagman Västra Nylandille.

Ottelu keskiviikkona Riihimäen urheilutalolla alkaa kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk