SIF ja Dicken toistamiseen vastakkain maanantaina

Dicken vei lauantaina ensimmäisen puolivälierän nimiinsä, mutta SIF osoitti, että sarja saattaa mennä vielä hyvin tiukaksi.

Siuntiolaiset johtivat lauantain koitosta vielä tauolla, mutta Dicken väänsi voiton itselleen toisella puoliajalla. Esitys antoi kuitenkin uskoa SIF:lle.

– Ei tunnu siltä, että hävisimme koska vastustaja oli parempi. Keskittymisen pitää olla kohdillaan 60 minuuttia ja virheitä pitää saada vähennettyä maanantaiksi. Ei meidän tarvitse paljon muuta muuttaa, kun pelaamme täysillä, meillä on kaikki mahdollisuudet, SIF-luotsi Kaj Hagman sanoi Västra Nylandille.

Dicken kuitenkin johtaa 1-0 ja SIF:lla ei ole juuri varaa tappioon maanantaina tai muutoin puolivälieräsarja on katkolla runkosarjan kakkoselle jo keskiviikkona. Hagman kuitenkin muistuttaa kaiken olevan vielä avoinna.

– Kolme ottelua pitää voittaa ja pudotuspeleissä voi tapahtua mitä vain. Ei sitä kuitenkaan kannata liikaa miettiä, lähdemme pelaamaan hyvin koko ottelua. Meillä on täydet mahdollisuudet voittaa tämä sarja, Hagman vakuuttaa.

Lisää uskoa SIF voi ammentaa runkosarjan viimeisestä kohtaamisesta, joka päättyi Siuntiossa kotijoukkueen neljän maalin voittoon.

Ottelu Siuntiossa pyörähtää käyntiin maanantaina kello 19.00.

Pelatut ottelut:
Dicken – SIF 24-19 (11-12)

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk