BK-46 hakee pientä parannusta HC Westia vastaan

BK-46 isännöi maanantaina toisessa puolivälieräottelussa ensimmäisen kohtaamisen kotonaan niukasti voittanutta HC Westia.

BK pani Westin todella tiukalle lauantaina ja hävisi niukkamaalisen ottelun kolmella maalilla. Karjaalaisten pelissä oli todellista pudotuspelihenkeä ja tämän päävalmentaja Teddy Nordling toivoo jatkuvan myös kotiyleisön edessä.

– Tiedämme mitä meidän pitää tehdä ennen maanantain kotiottelua. Ehdottomasti tärkeintä on saada lauantain asenne mukaan kotihalliin, Nordling painotti Västra Nylandille.

– Olemme tänä vuonna pelanneet paremmin vieraskentällä, mutta se pitää nyt muuttaa. Kyse on siitä että pelaamme rohkeasti ja otamme vastuuta ja sen kautta sytytämme kotiyleisömme.

West on puolivälieräsarjassa edelleen suosikki, mutta BK osoitti lauantain otteillaan, ettei Westin marssi välieriin ole missään nimessä läpihuutojuttu.

Ottelu SISU Arenalla maanantaina alkaa kello 19.00.

Pelatut ottelut:
HC West – BK-46 21-18 (11-7)

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk