SIF hakee vielä nousua Dickenia vastaan

Dicken pääsee hakemaan SIF:aa vastaan pelattavan puolivälieräsarjan katkaisua ensi kertaa keskiviikkona kotonaan.

Sarjan avausottelussa SIF puristi Dickenin erittäin tiukoille, mutta maanantainen kamppailu Siuntiossa oli alusta loppuun Dickenin näytöstä.

SIF-valmentaja Kaj Hagman oli suorastaan tyrmistynyt joukkueensa esityksestä maanantaina ja sen jälkeen on ollut luvassa melkoisen käärmekeiton syöttämistä

– Lauantaina olimme sitoutuneita, mutta maanantaina se oli haihtunut täysin. Kuinka peli voi muuttua niin täysin kahdessa päivässä, sitä en ymmärrä, Hagman ihmetteli Västra Nylandissa.

– Tämän jälkeen on vain yksi tie ja se on ylöspäin.

Yksi ratkaisupelaajista tähän saakka on ollut Dicken-maalivahti Patrick Roslander, joka on pitänyt SIF:n alle 20 maalissa molemmissa tähänastisissa kohtaamisissa.

– Maalivahtina on helppo pelata kun kaikki antavat kaikkensa, kiitteli Roslander koko joukkuetta maanantain voiton jälkeen.

Ottelu Pirkkolassa alkaa keskiviikkona kello 19.15.

Pelatut ottelut:
Dicken – SIF 24-19
SIF – Dicken 16-30

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk