SIF hakee jatkoa voittoputkelle Dynamo Riihimäkeä vastaan

SIF otti edellisessä ottelussaan makean vierasvoiton Atlas Vantaasta ja hakee jatkoa keskiviikkona kotonaan Dynamo Riihimäkeä vastaan.

SIF lähtee otteluun seitsemänneltä sijalta viisi pistettä sarjataulukon viimeisenä olevaa Dynamoa edellä.

– Ei siitä ottelusta ole kovin paljon sanottavaa, meidän pitää voittaa, SIF-luotsi Kaj Hagman kiteytti Västra Nylandille.

Pontta Hagmanin näkemykselle voi hakea joukkueitten kauden aiemmasta kohtaamisesta, jonka SIF vei Riihimäellä nimiinsä seitsemän maalin erolla. Tuo kohtaaminen osui lisäksi Dynamon tämän kauden parhaaseen jaksoon. Alkaneen vuoden puolella riihimäkeläiset ovat kirjanneet tililleen pelkkiä tappioita.

Pieniä kysymysmerkkejä SIF-leirissä kuitenkin on viime viikon ottelun jäljiltä. Sekä takareitensä kanssa tuskaillut Oliver Helander että polveaan vääntänyt Taavi Tibar joutuivat jättämään kesken ottelun Atlas Vantaata vastaan. Kyse oli Hagmanin mukaan molempien osalta kuitenkin enemmän varotoimenpiteestä.

Ottelu Siuntiossa käynnistyy keskiviikkona kello 19.15.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk