BK-46 haastamaan Cocksia Riihimäelle

SM-liigan kärkijoukkue Cocks saa keskiviikkona vieraakseen edellisottelustaan HIFK:ta vastaan itseluottamusta ammentaneen BK-46:n.

Cocksilla on alla jälleen tiukka viikonloppu Baltian Liigassa, jossa riihimäkeläiset etenevät SM-liigan tavoin höyryjyrän lailla. Tuloksena voitot Dobelesta, Latviasta ja Kaunasista, Liettuasta. Päävalmentaja Kaj Kekki ei joukkueen otteisiin ollut kaikin puolin tyytyväinen, mutta täysi pistepotti maistui.

– Päästiin käyttämään kaikkia kenttäpelaajia ja Morozov pelasi maalissa täydet minuutit. Eikä uusia loukkaantumisia tullut, Cocks-manageri Jari Viita summasi joka tapauksessa jälkimmäisen ottelun jälkeen seuran verkkosivuilla.

BK-46 otti edellisessä ottelussaan kauden ensimmäisen voittonsa taulukossa yläpuolellaan olevalta joukkueelta, kun HIFK kaatui Karjaalla melkoisen jännitysnäytelmän jälkeen yhdellä maalilla.

– Toistan sen mitä olen sanonut aiemminkin; meidän pitää uskaltaa enemmän ratkaisupaikoissa ja ottaa vastuuta. Minusta nyt teimme niin, tyytyväinen BK-luotsi Teddy Nordling sanoi HIFK-voiton jälkeen Västra Nylandille.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kertaalleen: marraskuun lopulla Karjaalla Cocksin voittonumerot olivat 28-39.

Ottelu Riihimäen urheilutalolla alkaa keskiviikkona kello 18.30.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk