Kauden ensimmäinen Stadin derby keskiviikkona

Dicken ja HIK kohtaavat keskiviikkona Pirkkolassa. Kauden ensimmäisestä Stadin derbystä on lupa odottaa tiukempaa vääntöä kuin aikaisempina vuosina, sillä IFK on pelannut erittäin hyvän alkukauden.

Kovilla vahvistuksilla pakattu kalliolaisryhmä on neljästä pelistään kerännyt kaksi voittoa, yhden tasapelin ja yhden tappion. Vakuuttavaksi tämä tilasto tekee se tosiasia, että tappio tuli HC Westille Kauniaisissa vain maalin erolla ja tasapeli viime keskiviikkona vieraissa Cocksia vastaan. Raporttien mukaan kyseessä oli kuitenkin IFK:n kannalta hävitty piste, kun Cocks kiri neljän maalin takaa rinnalle.

IFK:n tehokkaimmat ovat alkukaudesta olleet takamiehet Roman Protsenko ja Nikola Zujic 24 ja 21 maalillaan. Hyvää taustatukea ovat antaneet laiturit Niclas Ahlgren sekä Suomeen täksi kaudeksi palannut Rasmus Hallbäck.

Dicken on aloittanut kautensa vieläkin paremmin, kun viidestä ottelusta on kasassa yhtä monta voittoa. Lauttasaarelaisten tiukin peli oli Atlas Vantaata vastaan, ja sekin päättyi Dickenin 7 maalin voittoon. Kaikki muut pelit ovat päättyneet vähintään 10 maalin eroon. Maalintekovastuu on tällä kaudella jakaantunut entistä tasaisemmin, Benny Bromanin ollessa tehokkain 25 maalillaan.

Viime kauden keskinäisistä kohtaamisista Dicken hoiteli kummatkin kotipelinsä selvin numeroin 32-22 ja 35-14, Kalliossa IFK pysyi paremmin tuntumassa häviten kuitenkin kolmannenkin ottelun maalein 21-25.

Maalivahtipeli ratkaissee keskiviikkona paljon. Molemmilla joukkueilla on laittaa tolppien väliin huippumaalivahti, kun IFK:n Bogdan Klepa on aloittanut kauden vahvasti, Mikael Mäkelä toisaalta pelaa elämänsä käsipalloa ja on ollut todella vaikeasti ohitettava alkukaudesta.

Ottelu alkaa keskiviikkona Pirkkolassa kello 18.30.

Tulevana viikonloppuna miesten maajoukkue kohtaa Kreikan Kauniaisissa 31.10. klo 18.00 ja Riihimäellä 1.11. klo 15.00. Mukana maajoukkueessa on Dickenistä peräti neljä pelaajaa ja HIFK:sta lisäksi Alexander von Numers.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk