ÅIFK haastaa Cocksin kotonaan

ÅIFK saa kovan haasteen keskiviikkona, kun Samppalinnan palloiluhalliin saapuu vieraaksi hallitseva mestari Cocks.

Lähtökohta otteluun on melkoisen poikkeuksellinen, sillä kummallakin joukkueella on alla edellisestä ottelusta kotitasapeli – ja vieläpä samoin lukemin 27-27.

ÅIFK:lle pistejako SIF:aa vastaan oli miltei kuin voitto, sillä joukkue oli vielä ottelun loppupuolella kuuden maalin takaa-ajoasemassa.

Cocks puolestaan kärsi kauden ensimmäisen pistemenetyksensä HIFK:ta vastaan ja vältti sekin tappion vain vahvalla loppukirillään. Cocksilaisittain hienoa yli kuukauden nenämurtuman vuoksi sivussa olleen Andrei Kaliarovichin mukana olo edellisottelussa. Heti avauskokoonpanossa ensimmäisessä SM-liigaottelussaan olleen valko-venäläisen otteissa näkyi vielä pelaamattomuus, mutta liigadebyytti tuotti kuitenkin kaksi tehtyä maalia.

Ottelu Samppalinnassa alkaa keskiviikkona kello 18.30.

Tulevana viikonloppuna miesten maajoukkue kohtaa Kreikan Kauniaisissa 31.10. klo 18.00 ja Riihimäellä 1.11. klo 15.00. Mukana maajoukkueessa on ÅIFK:sta Topias Laine ja peräti viisi pelaajaa Cocksista.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk