HIFK ja Atlas Vantaa tärkeässä kohtaamisessa

SM-liigan viikko alkaa tiistaina Helsingin urheilutalolta sarjataulukossa peräkkäisiä sijoja miehittävien HIFK:n ja Atlas Vantaan kohtaamisella.

Molemmilla on alla katkera tappio. HIFK kaatui viime viikolla BK-46:n vieraana viime sekunnin osumalla ja Atlas Vantaa puolestaan kärsi kotitappion SIF:lle ottelussa, josta päävalmentaja Mikael Källman sanoi kuvaavasti ettei joukkueella ollut ”fiilistä eikä taistelutahtoa”.

Varsin tylyn tuomion SIF-ottelun esitykselle antoi myös vantaalaisten harvoihin valopilkkuihin kuulunut Nikko Kinos.

– Peli ailahtelee ihan liikaa, Jos emme saa sitä kuntoon, meillä ei ole mitään asiaa mihinkään. Lauantaina oli hieno ottelu ja nyt tälläinen, Kinos sanoi Atlas Vantaan verkkosivuilla.

Kaksikko kamppailee tällä hetkellä ensisijaisesti sijoista neljä ja viisi ja keskinäisen järjestyksen kannalta tiistain ottelu on erittäin merkittävä.

Jos on Atlas Vantaalla näytön paikka SIF-tappion jälkeen, niin varmasti virtaa on akuissa myös kotijoukkue HIFK:lla, sillä Karjaalla kärsittyä tappiota edelsi vastaava viime hetkien draamaa sisältänyt maalin kotitappio Dickenille.

Ottelu tiistaina alkaa kello 19.30.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk