HIFK hakee voittojen tasoitusta kotonaan maanantaina

Atlas Vantaan ja HIFK:n puolivälieräsarja alkoi odotetun tiukkana ja toinen ottelu sarjassa pelataan maanantaina Helsingissä.

Atlas Vantaa vei ensimmäisen kohtaamisen kotonaan – samoin kun runkosarjan päätösottelun – niukasti. Nyt siirrytään Helsingin urheilutalolle HIFK:n kotiluolaan. Kotiedun merkitystä ei kuitenkaan liikoja pidä korostaa HIFK:n päävalmentaja Toni Kallion mukaan.

– Kolme voittoa tässä sarjassa joka tapauksessa vaaditaan ja siihen vähintään yksi vierasvoitto, Kallio kuittasi lauantain tappiollisen avausottelun jälkeen.

Kaksikon kohtaamiset ovat läpi kauden olleet pääsääntöisesti tiukkoja taisteluita ja samaa on odotettavissa myös maanantaina.

HIFK:n Nikola Zujic on toipunut pelikuntoon ja oli ensimmäisen kohtaamisen paras maalintekijä kahdeksalla osumallaan. Atlas Vantaa sai kuitenkin Zujicin hyvin kuriin tauon jälkeen ja HIFK:n toinen kova tykki Sergei Shevtshenko jäi koko ottelussa kahteen maaliin. Tämän kaksikon onnistumisesta on paljon kiinni myös maanantaina.

Ottelu Helsingin urheilutalolla alkaa kello 19.00.

Pelatut ottelut:
Atlas Vantaa – HIFK 22-18 (9-9)

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk