Dickenin kotiavaus Atlas Vantaata vastaan lauantaina

SM-liigakauden hiukan muita joukkueita myöhemmin avannut Dicken pääsee vihdoin pelaamaan myös kotiyleisönsä eteen lauantaina, kun kovasti vahvistunut Atlas Vantaa kyläilee Pirkkolassa.

Atlas, jolla on jo kaksi peliä alla, on aloittanut kauden yhdellä voitolla (ÅIFK) sekä tappiolla (Cocks), ja Mikael Källmanin mukaan vielä hakee parasta terää peliinsä.

– On kahdessa ottelussa nähty, mitä ei saa tehdä. Nyt nähdään, onko mitään opittu. Dickeniä vastaan turhiin pallonmenetyksiin ei ole varaa, sillä sen vastahyökkäykset ovat jopa pahempaa myrkkyä kuin Cocksin, päävalmentaja Mikael Källman sanoo vantaalaisten verkkosivuilla.

Källmanin mukaan otteet otteluiden sisälläkin ovat heitelleet vuoristoratamaisesti.

– Se johtuu keskittymisen puutteesta. Meidän pelimme ailahtelee liikaa ylös alas.

– Ajattelepa nyt. Johdetaan yhdeksän maalia ja päästetään ÅIFK tulemaan maalin päähän. Ei niin saa tapahtua. Sitten hoidettiin taas loppu hyvin ja voitettiin lopulta yhdeksällä, Källman havainnollisti.

Lauttasaarelaiset ovat sen sijaan pelanneet vain yhden pelin, kun Timmy Thorin BK-46 kaatui selkein lukemin 22-32 Karjaalla todella väkevän esityksen jälkeen. Pelistä on nostettava esiin maalintekijöiden määrä, kun peräti 11 pelaajaa merkkautti itselleen maalin. Täksi kaudeksi kovasti tyrkyllä edustusjoukkueen olevat nuoret Max Granlund (s. 1997) ja Gusten Montonen (s. 1998) saivat heti ensimmäisessä pelissään vastuuta, ja varmasti janoavat lisäminuutteja myös lauantaina.

Lauttasaarelaisilla on selkeä henkinen yliote Vantaalaisista kollegoistaan, sillä Dicken on vienyt nimiinsä keskinäiset pelit todella useasti, itse asiassa Atlaksen edellinen voitto on vuodelta 2012. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet ja Atlas on vahvistanut rivejään niin valmennuksessa kuin pelaajakalustossaankin, joten helpolla eivät pisteet ole jäämässä Pirkkolaan, päinvastoin.

Ottelu alkaa Pirkkolan käsipallopyhätössä lauantaina klo 16.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk