ÅIFK ja Dynamo Riihimäki avauspisteiden metsästyksessä

SM-liigan lauantai-iltapäivä käynnistyy Turussa jo kello 14.00, kun ÅIFK isännöi Dynamo Riihimäkeä Samppalinnan palloiluhallissa.

Kummankin joukkueen pistepussi näyttää kahden pelatun ottelun jälkeen vielä nollaa. ÅIFK kärsi avausottelussa niukan tappion BK-46:lle ja toisessa kamppailussa tuli tappio Atlas Vantaan vieraana selkeämmin numeroin.

Dynamo puolestaan jäi avausottelussa täysin HIFK:n jyrän alla, mutta viikolla Cocksia vastaan otteet olivat tappiosta huolimatta jo selkeästi lupaavampia.

Huomio ennalta kiinnittyy ÅIFK:n Topias Laineeseen, joka on latonut kahdessa ottelussa huimat 22 maalia ja vastasi Atlas Vantaata vastaan yksin lähes puolesta joukkueen maaleista. Vahvaa tukea Laine on saanut viime kauden maalikuningas Andreas Nyströmiltä (14 maalia), mutta turkulaisten hyökkäyspeli on ollut pelottavan paljon kaksikon varassa.

ÅIFK on kuitenkin tehnyt maaleja selvästi Dynamoa enemmän ja riihimäkeläisillä ei avauskierroksilla ole noussut esille selkeää johtotähteä maalintekijänä.

Ottelu Turussa alkaa lauantaina kello 14.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk