Dickenille kelpaa vain voitto Dynamo Riihimäestä

Dicken saa kotikentälleen lauantaina vastaansa Dynamo Riihimäen. Ottelu alkaa klo 16.00.

Dynamo on viime aikoina näyttänyt piristymisen merkkejä, eikä joukkuetta enää voida miksikään heittopussiksi kutsua. Vaikka pisteitä ei kolmea enempää ole, ovat riihimäkeläiset pelanneet varsin tasaisia kamppailuja. Dynamon tehokkain on ollut marraskuun LähiTapiola-tähtipelaajaksikin valittu Vili Mattila. Mattila on mättänyt oikealta laidaltaan 48 maalia. Taustatukea ovat antaneet Osmo Tuomi (31) ja Valtteri Viljanen (26).

Kiinnostavia hankintoja joukkue teki lisäksi maalivahtiosastolle, kun Dynamo vahvisti maalivahtilegenda Paavo Nelken siirtymisen (välillä pelaavaksi) maalivahtivalmentajaksi. Toinen kiinnostava ja kokemusta tuova lisäys oli vasen laituri Niko Leikama.

Dicken on sen sijaan pelannut todella vahvan alkukauden, kun 10 pelatusta ottelusta saldona on yhdeksän voittoa, joista viimeisin irtosi viime lauantaina Atlas Vantaan vieraana Energia Areenalla. Ensimmäinen jakso oli tasainen, mutta lauttasaarelaisten kunto ja kurinalaisuus mahdollisti lopulta ylivoimaisen voiton todella vakuuttavan puolustuspelin myötä. Lauttasaarelaiset päästivät ainoastaan viisi maalia toisella jaksolla.

Tehokkaimmat Dickenistä ovat olleet tehokkaat takamiehet Christoffer Modig (56) ja Benny Broman (49). Heidän takanaan majailee laiturikolmikko Joacim Broman (41), Thomas Hollfast (38) ja Anton Rémy (37). Maalivahtiosasto on taas kerran tutusti rautainen Mikael Mäkelän ja Patrik Roslanderin muodossa.

On siis selvää, että mikään muu kuin voitto ei kelpaa lauantaina lauttasaarelaisille vuoden viimeisessä kotiottelussaan.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk