Atlas Vantaa haastavista lähtökohdista Karjaalle

Atlas Vantaan liigamiehistöllä on ollut melkoinen viikko, kun on ollut määrä valmistautua lauantain vierasotteluun Karjaan BK-46:tta vastaan.

Flunssaa, kuumetta ja ties mitä esteitä niin monilla, että hädin tuskin puolet pelaajista on pystynyt harjoittelemaan täysillä. Lisäksi torstaina putosi pois harjoitus ohjelmasta naisten SM-sarjaottelun takia.

– Muutamat eivät ole pystyneet viikkoon harjoittelemaan. Keitä tahansa saamme jalkeille lauantain otteluun, eivät he ole varmasti täydessä terässä, päävalmentaja Mikael Källman sanoi seuran sivuilla.

Atlas on kahdelle kärkijoukkueelle kärsityn tappion jälkeen liigassa yhä viidentenä 11 pisteellä ja BK tulee heti perässä kuudentena kuudella pisteellä yhden ottelun vähemmän pelanneena.

Atlas Vantaa kukisti BK:n lokakuussa kotonaan tiukaksi menneessä kampailussa 28-24.

– Sillon keskuspuolustus vuosi. Nyt olemme saaneet sinne uuden miehen (Aleksandar Janicijevic), ja tilanne on siltä osin parempi, Källman sanoi.

Källman pitää kasvattajaseuransa nykyistä miehistöä lähinnä hanakasti mies miestä vastaan henkilökohtaisiin ratkaisuihin pyrkivänä joukkueena.

– Juuri siksi meidän on saatava oma viiva tiiviiksi. On meistä itsestä kiinni, miten ottelu kehittyy, Källman lisäsi ja uskoi, että voittoon on täydet mahdollisuudet kremppojen sävyttämästä viikosta huolimatta.

Voitto onkin tärkeä, jotta vantaalaiset pysyisivät kamppailussa runkosarjan vähintään neljännestä sijasta, puhumattakaan Westin hallussaan pitämästä kolmannesta. Cocks ja Dicken vaikuttavat ainakin tällä hetkellä selvältä kärkikaksikolta.

Sijoilla 3-5 majailevien Westin, HIFK:n ja Atlaksen välienselvittelyyn saattaa tuoda kenties ratkaisevan panoksen se, että West hankki ÅIFK:sta kaksi pelaajaa, liigan maalitilastoa johtavan liukkaan laitamiehen Topias Laineen ja keskushyökkääjä Paavo Brummerin.

Kaksikko tulee Santahaminaan suorittamaan asevelvollisuuttaan ja pukee Westin paidan päälle tammikuussa. Heillä on jo valmiina sopimus myös kaudelle 2016-17.

Ottelu SISU Arenalla alkaa lauantaina kello 18.30.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk