Cocksilla ensimmäinen ottelupallo kotonaan sunnuntaina

Miesten SM-liigan finaalisarjassa on edetty kolmanteen finaaliin ja Cocksilla on ensimmäinen mahdollisuus ratkaista mestaruus kotikentällään sunnuntaina.

Cocks vei ensimmäisen finaalin kotonaan vakuuttavasti ja lauantaina Kauniaisissakin numerot olivat selkeät HC Westin pysyttyä riihimäkeläisten kyydissä vain alkuminuutit.

West ei ole löytänyt aseita Cocksin horjuttamiseen ja näin mestaruus on katkolla nyt ensimmäistä kertaa. Cocks-leirissä ei kuitenkaan mennä asioiden edelle.

– Ottelu alkaa jälleen sunnuntaina 0-0:sta. Silloin meillä pitää olla 100-prosenttinen keskittyminen emmekä saa olettaa, että jotain on jo ratkaistu, Cocksin Nico Rönnberg muistuttaa Hufvudstadsbladetissa.

– Totta kai olisi kuitenkin hienoa varmistaa mestaruus fantastisen yleisömme edessä.

Kolmas finaali Riihimäen urheilutalolla alkaa sunnuntaina kello 13.20. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Yle TV2:lla.

Pelatut ottelut:
4.5. Cocks – HC West 34-23 (18-11)
7.5. HC West – Cocks 24-35 (10-19)

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk