Cocks SIF:n vieraaksi sunnuntaina

SIF ja Cocks ovat kumpikin toista kertaa tulessa kahden päivän aikana, kun joukkueet kohtaavat sunnuntaina Siuntiossa.

Cocks on kauden alkukierroksilla tehnyt vakuuttavaa jälkeä ja perjantaina kaatui HC West selkein numeroin hiukan nihkeän alun jälkeen. Tilillä on kolme voittoa yhtä monesta ottelusta ja toden teolla Cocksia ei alkukaudella vielä ole haastettu.

Kotijoukkue SIF:n alkukausi on ollut tahmeampi, tuloksena kaksi tappiota, joista viimeisin perjantaina HIFK:n vieraana hiukan siipirikkoisella miehistöllä.

SIF:lta olivat jo perjantain ottelusta sivussa Patrik Grönberg, Ian Martin ja Albert Rehnberg. Lisäksi Marcus Sjöstedtin harjoittelu viikolla on ollut puolitehoista. Hyvä alku HIFK:ta vastaan haihtui ilmaan ja tuloksena oli suhteellisen selkeä tappio.

– Meillä on melkoisesti uusia kavereita kentällä, koska meillä on sekä sairaita että loukkaantuneita pelaajia, päävalmentaja Kaj Hagman tuskaili Västra Nylandille.

– Meillä on paljon työstettävää. Minun pitää vielä katsoa ottelu, jotta tiedän täysin mitä tapahtui vahvan alun jälkeen.

Ottelu Siuntiossa alkaa sunnuntaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk