Dicken puristi voiton Atlas Vantaasta

Dicken otti toisen voittonsa yhtä monesta ottelusta, kun Atlas Vantaa kaatui Pirkkolassa lauantaina. Ottelun ratkaisu nähtiin toisen jakson puolivälissä Dickenin karattua.

Tasaisen alun jälkeen Dicken otti ottelun komennon haltuunsa ja johti parhaimmillaan jo viidellä maalilla. Atlas Vantaa kiri kuitenkin jakson viimeisellä kymmenminuuttisella eroa umpeen ja tauolle lähdettiin Dickenin kahden maalin johtoasemassa.

Tauon jälkeiset minuutit vieraat veivät 4-0 ja siirtyivät johtoon, mutta Dicken tuli nopeasti taas tasoihin ja käänsi tilanteen puolestaan edukseen. Atlas Vantaan maalihanat tukkeutuivat miltei kokonaan ja Dicken repi eron vähitellen ratkaisevaksi. Kotivoitto kirjattiin lopulta selkeällä seitsemän maalin erolla.

Dickenin päävalmentaja Björn Monnbergin mukaan parasta Dickeniä ei voitosta huolimatta lauantaina nähty.

– Vähän ylä- ja alamäkeä tässä pelissä ja puolustus vähän ailahteli. Heti kun tehtiin hyvällä intensiteetillä töitä, päästiin omaan peliin kiinni, Monnberg näki.

Kahdeksan maalia heittänyt ja ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi valittu Benny Broman oli tyytyväinen ryhtiliikkeeseen toisella jaksolla.

– Hyvä alku, kadotettiin fokus puoliajalla, mutta päästiin kuitenkin peliin takaisin mukaan ja se riitti voittoon asti.

Atlas Vantaan päävalmentaja Mikael Källmanille jäi paljon pohdittavaa ottelusta.

– 13-11 puoliajalla, siinä mielessä hyvä kun huomioidaan 13 teknistä virhettä. Toisella jaksolla käännettiin ottelu, mutta käännekohtana oli kaksi tyhmää ulosajoa. Päästään paikkoihin, mutta ei tehdä maaleja, Källman manasi.

Dicken – Atlas Vantaa 27-20 (13-11)

Yleisöä: 200

Erotuomarit: Tuomi & Nieminen

Maalintekijät:
Dicken: Benny Broman 8, Christoffer Modig 7, Joacim Broman 6, Teemu Hertola 2, Thomas Hollfast 2, Valdar Noodla 2
Atlas Vantaa : Milos Maksimovic 5, Srdjan Maletic 4, Erkka Näntö 3, Stefan Jovanovic 3, Sebastian Säkkinen 2, Kenneth Åstrand 1, Mikk Vainikk 1, Milan Filic 1

Ulosajot:
Dicken: Jukka Kamula
Atlas Vantaa: Mikk Vainikk, Heikki Laitinen, Milos Maksimovic, Srdjan Maletic, Milan Filic

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Benny Broman, Dicken
** Mikael Mäkelä, Dicken
* Tuomas Laitinen, Atlas Vantaa

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk