Cocks ÅIFK:n vieraaksi runkosarjan ykköstila tähtäimessä

Sarjataulukon kärkijoukkue Cocks matkaa torstaina ÅIFK:n vieraaksi ja panoksia riittää tässäkin ottelussa.

Kotijoukkue ÅIFK tulee sijoittumaan runkosarjassa kahdeksanneksi, mutta Cocksin ykkössija ei ole vielä kirkossa kuulutettu. Voitto torstaina nostaisi Cocksin kuitenkin neljän pisteen turvin Dickenin edelle ja varmistaisi samalla runkosarjan voiton vähintään keskinäisten otteluiden perusteella.

Cocksin voitto merkitsisi samalla sitä, että torstaina kohtaavat joukkueet olisivat vastakkain myös puolivälierissä.

Ottelun ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä. Cocks on runkosarjan aikana menettänyt pisteitä kolmessa ottelussa – käytännössä aina kovan otteluruuhkan keskellä. Nyt sellaista ei ole alla – vaikka Cocks toisaalta jo tulevana viikonloppuna pelaa Baltian liigan puolivälieriä HC Kehran vieraana Virossa.

Vastaava ottelu lokakuun lopulla päättyi selkeään vierasvoittoon maalein 25-38 ja tammikuun lopulla Riihimäellä Cocks takoi taululle peräti numerot 44-22.

Kuluvan kauden ykköstykki Teemu Tamminen puuttuu Cocksin riveistä pelikiellon takia, mutta ratkaisijoita joukkueessa riittää.

Ottelu Samppalinnan palloiluhallissa alkaa torstaina kello 18.30.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk