Isot panokset Länsi-Uudenmaan derbyssa

BK-46 ja SIF kohtaavat Länsi-Uudenmaan derbyssa kolmannen kerran runkosarjassa ja pelissä on vähintään runkosarjan kuudes sija.

Kaksikkoa erottaa ennen torstain kohtaamista vain yksi piste vahvaa kevättä pelaavan SIF:n eduksi. Siuntiolaisten etuna on lisäksi yksi pelattu ottelu vähemmän. BK-46:n onkin käytännössä pakko ottaa voitto taistellakseen vielä kuudennesta sijasta, kun SIF :lle voitto merkitsisi viidennenkin sijan olemista vielä ulottuvilla.

Keskinäisistä otteluista karjaalaiset ovat tällä kaudella tätä ennen vieneet pisteet lukemin 3-1. Ensimmäinen ottelu päättyi BK:lle selvin lukemin 33-24 ja toisessa päädyttiin tasapeliin 28-28.

– Edessä on nyt mielenkiintoinen kotiottelu SIF:aa vastaan. Tulemme keskittymään ihan täysin omaan esitykseemme emmekä mihinkään muuhun, BK-luotsi Teddy Nordling sanoi Västra Nylandille.

Vahvasti viime kierroksilla pelannut SIF sai ikäviä uutisia viikonlopun Dicken-voiton jälkeen. Seuran verkkosivujen mukaan Oliver Helanderin peukalovamma vaatii leikkaushoitoa ja tarkempi toipumisennuste saadaan leikkauksen jälkeen. Käytännössä vamman laatu merkitsee kuitenkin sitä että käsipallokausi on Helanderin kohdalta ohi. Vincent Voutilaisen nilkan nivelsiteet puolestaan venyivät hieman liikaa ja näin hän joutuu parantelemaan vammaansa jonkin aikaa. Tarkempaa toipumisennustetta on tämäntyyppisissä vammoissa hankala antaa, joka tapauksissa kyse lienee viikoista.

Ottelu SISU Arenalla, Karjaalla alkaa torstaina kello 20.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk