BK-46 ja SIF pyrkivät pois sarjataulukon pohjalta

SM-liigan ohjelmassa on ennen maajoukkuetaukoa vielä yksi ottelu. Lauantaina kohtaavat Länsi-Uudenmaan derbyssa BK-46 ja SIF.

Kaksikko miehittää tällä hetkellä sarjataulukon kahta viimeistä sijaa, mutta kumpikin kohentaisi asemiaan voitolla tai jopa tasapelillä varmuudella.

BK kärsi edellisottelussaan kotitappion Dynamo Riihimäellä, joka samalla kipusi länsiuusimaalaiskaksikon ohi.  Päävalmentaja Peter Kihlstedt oli tuon ottelun jälkeen melkoisen synkissä tunnelmissa ja derby sytyttäneekin karjaalaiset nyt kunnolla.

– Kyse oli asenneongelmasta, ei mistään muusta, Kihlstedt pauhasi Västra Nylandille Dynamo-tappion jälkeen.

SIF on ainoan joukkueena vielä voitotta kuluvalla kaudella, mutta edellisotteluissa on näkynyt merkkejä siitä, että avausvoitto ei ole enää kaukana. SIF kaipaa kuitenkin terävyyttä maalintekoon. Viimeksi Dickeniä vastaan osumia syntyi vain 13 ja keskiarvo alkukaudella on 21 tehtyä maalia ottelua kohden.

Ottelu SISU Arenalla alkaa lauantaina kello 16.00. Derbytunnelmaa on koettavissa jo ennen sitä, kun samat seurat iskevät yhteen naisten SM-sarjan ottelussa.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk