Atlas Vantaa hakee lisäpisteitä Dynamo Riihimäen vieraana

Atlas Vantaan runsaan viikon mittainen pelitauko päättyy lauantaina, kun joukkue matkustaa Riihimäelle kohtaamaan liigajumbo Dynamon Riihimäen.

Paperilla ottelu vaikuttaa selvältä ja kaksi lisäpistettä olisivat mannaa Atlakselle, sillä SM-liigan runkosarjan loppuvaiheesta on tulossa äärimmäisen mielenkiintoinen, kun ratkaistaan runkosarjan sijat 4-7 HIFK:n, Atlaksen, BK-46:n ja SIF:n välillä. Kärkikolmikon Cocks-Dicken-West asetelmat ovat jo jokseenkin selvät.

Seuraavat sijat jättävät tilaa monenmoiselle jossittelulle, kun joukkoon mahtuu koko joukko seurojen keskinäisiä kamppailuja. Lisävärinsä tuo sekin, että HIFK:lla ja BK:lla on enää kolme ottelua jäljellä, Atlaksella ja SIF:llä neljä. Dynamolla puolestaan on vielä pieni mahdollisuus tavoittaa kahdeksannella sijalla oleva ÅIFK ja yltää pudotuspeleihin. Se vaatisi kuitenkin ehdottomasti Atlas Vantaan kaatumista.

Atlas Vantaan päävalmentaja Mikael Källman painottaa keskittymistä vain seuraavaan koitokseen ja oikeaa asennetta Dynamon kohtaamisessa.

– Muistettakoon vain, että olimme edellisellä vierailulla tauolla neljä maalia tappiolla, ennen kuin joukkue heräsi, Källman muistutti seuran verkkosivuilla.

– Nyt ei ole ylimielisyyteen varaa.

Källmanin mukaan edellisottelun komea voitto BK-46:sta antoi kuitenkin hyvät eväät myös tulevaan kamppailuun. Samanlaisissa mietteissä on joukkueen kapteeni Tuomas Laitinen.

– BK:n kukistaminen antoi hyvät lähtökohdat jatkoon. Voitto Dynamosta on otettava, eikä vain voitto. Sen on tultava hyvällä pelillä, jotta saisimme lisää itseluottamusta, kun  sen jälkeen jäljellä on kolme kovaa peliä, Laitinen sanoi.

Ottelu Riihimäellä alkaa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk