BK-46 matkaa haastamaan HC Westia

Sarjataulukon kolmosen HC Westin vieraaksi saapuu lauantaina kuudennella sijalla oleva BK-46 Karjaalta.

Ottelussa on luvassa playoff-tunnelmaa kun BK-46 jahtaa parempia lähtökohtia kevättä silmällä pitäen. Jos sarjataulukko pysyisi ennallaan, niin juuri kyseiset joukkueet kohtaisivat toisensa puolivälierissä.

BK-46 voidaan varmasti luokitella SM-liigan ailahtelevimmaksi ja ennalta-arvaamattomimmaksi joukkueeksi. BK-46 painoi helmikuun alussa sarjakärki Cocksin ahtaalle Riihimäellä mutta ovat sen jälkeen kärsineet selvät tappiot Atlas Vantaata sekä Dickeniä vastaan, kunnes viimeksi Dynamo Riihimäki kaatui melkoisten vaikeuksien jälkeen.

– En tiedä mitä tapahtui. Ensimmäinen puoliaika oli hyvä ja tauolla puhuimme siitä, että puolustamme varmasti ja otamme yliotteen paremman kunnon kautta. Ihan niin se ei mennyt, ihmetteli BK:n Oscar Udd Västra Nylandissa niukan yhden maalin voiton jälkeen.

Edellisten West-kohtaamisien lukemat eivät myöskään imartele karjaalaisvieraita kun molemmilla kerroilla West on onnistunut viemään pisteet selvällä erolla.

HC Westin kokoonpanossa lienee kuitenkin tällä hetkellä muutamia epävarmuuksia, kun viime ottelun lopussa jalkaansa loukanneen Richard Sundbergin ja jo ennestään puolikuntoisen Sam Kihlstedtin pelikunnot ovat kyseenalaisia. Nuorista pelaajista Wilhelm Hammarberg on tarkkailun alaisena.

Ottelu Kauniaisten Luolassa alkaa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk