West haki pisteet Siuntiosta

HC West otti keskiviikkona arvokkaat pisteet vierasottelusta SIF:aa vastaan. Ottelu eteni pääosin vieraiden hallinnassa, mutta voittaja ratkesi vasta viimeisellä kymmenminuuttisella.

Ottelu Siuntiossa eteni tasaisissa merkeissä avausjakson puoliväliin saakka, minkä jälkeen West hiukan nykäisi ja johti muutamaankin otteeseen jo neljällä maalilla. Mitään ratkaisevaa eroa ei kuitenkaan syntynyt ja tauolla vierasjohto oli kolme maalia.

Toisen jakson alkua sävyttivät ohiheitot ja maaleja nähtiin harvakseltaan. Vähä vähältä West kuitenkin kasvatti johtoaan, kunnes SIF aloitti kirinsä ja nousi jo kahden maalin päähän kun viimeinen kymmenminuuttinen alkoi. West otti tahtipuikon kuitenkin uudestaan haltuunsa ja vei voiton lopulta suuremmitta vaikeuksitta.

SIF-valmentaja Kaj Hagman oli mietteliäänä tappion jälkeen.

– Alussa oli hieman epäonnea hyökkäyspäässä, lisäksi Abbe Georgs (West-maalivahti) oli hyvä. Kun jouduimme takaa-ajajan asemaan ratkaisuistamme tuli huonoja kärsivällisyyden loppuessa kesken. Lisäksi tuli tunne että pelasimme koko ajan alivoimaa eikä se edes välttämättä johtunut ulosajojemme määrästä, Hagman sanaili.

Mikael Källman vastustajan vaihtopenkin päässä sen sijaan saattoi pakata joukkonsa kotimatkalle hyvin mielin. Loukkaantumisten vaivaama joukkue onnistui Siuntiossa hyvin.

– Olen erittäin onnellinen ja tyytyväinen joukkueemme suoritukseen. Kaikista vastoinkäymisistämme huolimatta olimme rohkeita uskalsimme pelata omaa peliämme. Mielestäni pelasimme tänään viisaasti, Källman kiitteli.

Ottelun vakuuttavin pelaaja Sami Silfver oli Källmanin tavoin esitykseen ja tulokseen erittäin tyytyväinen.

– Vahva ottelu meiltä. SIF:llä on isokokoinen puolustus ja se on kotikentällään hankala vastustaja. Meillä on paljon loukkaantumisia mikä hankaloittaa pelaamista ja peluuttamista.

SIF – HC West 22-28 (10-13)

Yleisöä: 249

Erotuomarit: Kadar-Metsämäki

Maalintekijät:
SIF: Anton Luuppala 5, Jaan Kauge 4, Christoffer Modig 4, Vincent Voutilainen 3, Theo Westerlund 3, Ravo Voosalu 2, Gustav Svanbäck 1
West: Sten Toomla 8, Sami Silfver 5, Robin Karlsson 4, Benjamin Nyman 4, Miro Koljonen 4, Fredrik Forss 2, Oscar Berglund 1

Ulosajot:
SIF: Anton Luuppala
West: Fredrik Forss x 2, Miro Koljonen

LähiTapiola-tähdet:
*** Sami Silfver, West
** Anton Luuppala, SIF
* Miro Koljonen, West

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk