ÅIFK ja Cocks keskiviikon myöhäisottelussa

ÅIFK ja edelleen tappioitta seilaava Cocks kohtaavat keskiviikkona Samppalinnan palloiluhallissa poikkeuksellisesti vasta kello 21.00 alkavassa ottelussa.

Kotijoukkue ÅIFK kärsi edellisessä ottelussaan tappion sarjakärki Dickenin vieraana, mutta piti lauttasaarelaisia kuitenkin lujilla. Viisi pistettä viidestä viime ottelusta kertoo turkulaisten olevan nousuvireessä. Toinen tappio tämän jakson aikana tuli nimenomaan Cocksin vieraana, mutta numerot Riihimäellä olivat suhteellisen tasaiset 31-24.

Cocks puolestaan raivasi viikonloppuna tiensä jatkoon EHF Challenge Cupissa vakuuttavasti ja on SM-liigassa tähän mennessä tehnyt selvää jälkeä kaikista vastustajistaan.

ÅIFK on kuitenkin osoittanut olevansa parhaimmillaan vaikea vastustaja kelle tahansa ja nyt joukkueella on vielä kotietu puolellaan. Andreas Nyströmin johdolla hyökkäyspeli on kulkenut suhteellisen mukavasti ja puolustuksen osaltakaan ÅIFK ei ole suuremmin repsahdellut.

Selkeä suosikki Cocks toki ottelussa on, mutta jos vieraiden ajatukset ovat yhtään torstaisissa euroarvonnoissa, on ÅIFK:lla mahdollisuus yllättää.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk