HC West karkasi selvään voittoon SIF:sta

SIF piti parikymmentä minuuttia HC Westia tiukilla lauantaina, mutta sen jälkeen kauniaislaiset menivät omia menojaan ja etenivät selvään 13 maalin voittoon.

Ottelu Kauniaisten Luolassa alkoi hyvin tiukkana. Avausmaalikin nähtiin vasta, kun pelattuna oli miltei kuusi minuuttia. Tasatahtia edettiin aina 22. minuutille ja tilanteeseen 6-6 saakka. Tästä West kuitenkin nykäisi ja venytti eron tauolle mentäessä viiteen maaliin.

Heti tauon jälkeen ero kasvoi jo kahdeksaan maaliin ja ilmassa alkoi olla ratkaisun makua. Pian toisen jakson puolivälin jälkeen ero oli venähtänyt jo 13 maaliin, eikä SIF tästä enää noussut. Loppu pelattiin ilman suurempaa taistelua voitosta enää nähty.

West-valmentaja Mikael Källman piti esitystä kokonaisuutena varsin onnistuneena.

– Puolustuspeli oli koko ottelun aikana todella hyvä. Puoliajalla puhuttiin, että nyt meidän pitää ”skarpata” myös hyökkäyspäässä ja kundit hoiti homman mallikkaasti, Källman sanaili ottelun jälkeen.

Ottelun vakuuttavin pelaaja Westin Stefan Thilman torjui maalillaan vakuuttavasti, mutta jakoi kiitosta koko joukkueelle.

– 15 minuutin jälkeen päästiin käyntiin ja sen jälkeen homma oli paketissa. Meillä oli tänään leveämpi materiaali ja se ratkaisi. Puolustus pelasi loistavasti ja sen takana oli mukava seistä, Thilman iloitsi.

Siuntiolaisvalmentaja Kaj Hagman jäi ihmettelemään otteen katoamista tyystin alun jälkeen.

– Ensimmäinen puoliaika aina 20 minuuttiin saakka oli meiltä ihan hyvä ja toteutettiin sovittua taktiikkaa, mutta sen jälkeen itseluottamus repsahti ja emme käyttäytyneet urheilijoina kentällä, Hagman suomi omiaan.

HC West – SIF 29-16 (11-6)

Maalit:
HC West: Karlsson Robin 3, Silfver Sami 2, Kihlstedt Sam 5, Lång Alexander 1, Protsenko Roman 2, Forss Fredrik 1, Toomla Sten 3, Lindholm Albert 4, Koljonen Miro 5, Hagman Jan 3
SIF: Svanbäck Gustav 3, Kauge Jaan 2, Luuppala Anton 2, Voosalu Ravo 1, Modig Christoffer 2, Sillman Niklas 2, Westerlund Theo 3, Blässar Rasmus 1

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Stefan Thilman, HC West
** Miro Koljonen, HC West
* Sam Kihlstedt, HC West

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk