Dickenin vahva alku liikaa Atlas Vantaalle

Atlas Vantaa lähti keskiviikkona haastamaan Dickeniä, mutta kotijoukkueen vahva alku oli vantaalaisille liikaa ja Dicken eteni komeaan voittoon nousten sarjakärkeen Cocksin rinnalle.

Vielä 8. minuutilla Pirkkolassa oltiin lukemissa 3-2. mutta tästä eteenpäin vajaan seitsenminuuttisen Dicken vei peräti 9-0 ja Atlaksen urakka nousi todella kovaksi. Vieraat saivat rivinsä sen verran järjestykseen, että pystyivät hiukan kaventamaan ja tauolla ero oli kahdeksan maalia.

Atlas pääsi parhaimmillaan toisen jakson alussa kuuden maalin päähän, mutta varsinaista hätää Dickenilä ei ollut ja viimeisille kymmenelle minuutille lähdettäessä ero oli jälleen kymmenessä maalissa. Voittajasta ei ollut enää epäselvyyttä ja loppuminuutit pelattiin tasaista tahtia.

Atlas Vantaan valmentaja Martin Noodla myönsi, että alku ratkaisi käytännössä koko ottelun.

– Liikaa teknisiä virheitä alussa ratkaisi liian paljon ja peli oli menetetty melko pian. Vastustaja osoitti selvästi alusta lähtien paremmin, että haluavat voittaa tämän pelin, Noodla antoi tunnustusta.

Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg vahvisti Noodlan näkemyksen.

– Hyvä puolustus ja asenne lähes koko ottelun. Hyvää  työtä pelaajilta!

Myös ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin napannut Anton Rémy oli Dickenin esitykseen tyytyväinen.

– Hyvä aloitus pelissä, liikkuva aktiviinen puolustus joista saimme hyvin nopeita ja puolinopeita hyökkäyksiä. Sitten tuli vähän huolimaton jakso, mutta siitä sitten taas parannettiin hyökkäys- ja puolustuspeliä, Rémy kertasi.

– Tästä on hyvä jatkaa!

Dicken – Atlas Vantaa 34-24 (18-10)

Yleisömäärä: 228

Erotuomarit: Jan-Erik Leandersson / Mikael Lindroos

Maalintekijät:
Dicken: Benny Broman 5, Joel Ahlgren 1, Teemu Hertola 2, Timmy Thor 2, Johan Gripenberg 1, Thomas Hollfast 1, Filip Söderlund 7, Joacim Broman 3, Anton Rémy 9, Valdar Noodla 3
Atlas: Kenneth Åstrand 2, Mikk Vainikk 1, Heikki Laitinen 2, Erkka Näntö 1, Sebastian Säkkinen 2, Milos Maksimovic 5, Anthony Hellakoski 5, Mladen Cacic 6

Ulosajot:
Dicken: Filip Söderlund
Atlas: Toni Aalto, Heikki Laitinen, Milos Maksimovic

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Anton Rémy, Dicken
** FIlip Söderlund, Dicken
* Benny Broman, Dicken

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk