Dicken kukisti SIF:n selvästi toistamiseen

Dicken tarrasi tiukasti kiinni SM-liigan välieräpaikkaan kaatamalla torstaina toisessa puolivälieräottelussa SIF:n vakuuttavaan tapaan.

Ottelun alku Siuntiossa edettiin varsin tasaisesti, mutta toisen kymmenminuuttisen alkaessa Dicken alkoi tehdä pientä eroa isäntiinsä. Ero kasvoi, vaikka SIF välillä pääsikin kaventamaan ja tauolla Dickenin johto oli viisi maalia.

Toisen jakson alkupuolella Dicken vei vajaan yhdeksän minuutin jakson 7-1 ja ottelu alkoi saada ratkaisuaan. Ero pysyi kymmenen maalin tuntumassa tästä loppuun saakka ja Dicken nappasi toisen puolivälierävoiton lopulta vakuuttavasti.

Loppunumerot olivat selkeät, mutta SIF pysyi nyt kuitenkin haastamaan Dickenin edellisottelua paremmin, kuten kotijoukkueen päävalmentaja Kaj Hagmankin totesi.

– Taistelimme hyvin, mutta se ei riitä kun mikään ei tunnu pomppivan meille. Nyt emme sentään luovuttaneet, vaikka vastoinkäymisiä tuli monella osa-alueella. Väitän kuitenkin että vaikka Dicken parempi olikin, 12 maalin tappiomme on hieman yläkanttiin, Hagman arvioi.

Dicken-valmentaja Björn Monnberg antoi ainakin osittaista tukea Hagmanin arviolle.

– Siuntio tuli tänään paremmalla sykkeellä, mitä toki osasimme odottaakin. Pidimme päämme kylmänä ja keskityimme omaan tekemiseemme emmekä mihinkään muuhun, Monnberg painotti..

Dickenin Joacim Broman oli ottelun vakuuttavin pelaaja.

– Siuntio pysyi alussa hyvin mukana, mutta teimme etukäteen sovittuja asioita ja pääsimme yhä paremmin otteluun kiinni. Puolustus alkoi toimia ja saimme pienen eron aikaiseksi ja siitä oli hyvä jatkaa toisella jaksolla, Broman säesti Monnbergia.

SIF – Dicken 20-32 (11-16)

Dicken johtaa otteluvoitoin 2-0.

Yleisöä: 253

Tuomarit: Metsämäki-Kaulio

Maalintekijät:
SIF: Gustav Svanbäck 10, Christoffer Modig 3, Theo Westerlund 3, Jaan Kauge 1, Ian Martin 1, Ravo Voosalu 1, Rasmus Blässar 1
Dicken: Joacim Broman 8, Benny Broman 5, Timmy Thor 4, Anton Rémy 4, Valdar Noodla 3, Joona Hertola 2, Teemu Hertola 2, Thomas Hollfast 2, Filip Söderlund 2

Ulosajot:
SIF: Ravo Voosalu x 2, Anton Luuppala, Christoffer Modig
Dicken:: Filip Söderlund

Sulkeminen:
SIF: Christoffer Modig

LähiTapiola-tähdet:
***Joacim Broman, Dicken
**Gustav Svanbäck, SIF
*Benny Broman, Dicken

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk